De Gelderse Stadstuin is het vervolg op het inmiddels uitverkochte ‘De Veluwse Proeftuin’. Beide wijken liggen in het World Food Center in Ede. Een geweldige plek omringd door bos en heide én met diverse monumentale kazernepanden in het zicht. De totaalontwikkeling en het feit dat alles om voedsel draait in De Gelderse Stadstuin maken het wonen hier wel heel bijzonder.

De appartementen van fase 1 gaan aan het einde van het eerste kwartaal van 2022 in verkoop. Op de projectwebsite vind je nu de indicatieve prijzen per bouwnummer. Binnenkort worden ook de definitieve artist impressions en plattegronden gedeeld. Op het moment dat de verkoop start en alle details zijn uitgewerkt, wordt de verkoopprijs definitief vastgesteld. Bekijk snel het woningaanbod en plaats jouw favoriete woningen op je wensenlijst! De aanmelddatum telt ook mee wanneer de appartementen worden toegewezen.

Fase 2

Later volgen er nog eengezinswoningen (hoek- en tussenwoningen en twee-onder-een-kapwoningen) in De Gelderse Stadstuin fase 1. Naar verwachting start de verkoop in de zomer van 2022. Het is nog niet mogelijk om je voor deze woningen aan te melden, maar wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je bericht zodra het woningaanbod online staat.