Het beste resultaat

De verkoopmakelaars van Domicilie kunnen als geen ander jouw woning en de locatie op waarde schatten en kennen de beste kanalen voor de verkoop van je woning. Wij beschikken daarnaast over een groot netwerk van potentiële kopers. Bovendien gebruiken wij vernieuwende methodes om je woning onder de aandacht te brengen. Naast de traditionele kanalen zetten wij ook online maximaal in via onze website, social media, e-mailmarketing en online adverteren. Hierdoor krijgt jouw woning een zeer groot online bereik. Dankzij onze actieve en innovatieve aanpak verkopen wij woningen doorgaans sneller en met een hogere opbrengst dan gemiddeld. Zo verdient de Domicilie verkoopmakelaar zichzelf dubbel en dwars terug!

De Domicilie Methode®

Bij het verkopen van een woning komt veel kijken, wij begrijpen dat als geen ander. Het is dan wel zo prettig als onze werkwijze voor jou helder en transparant is. Daarom hanteren wij de DomicilieMethode®, die de stappen in het verkoopproces inzichtelijk maakt.

1. Het op de markt brengen van je woning
Als eerste stellen wij samen met jou een uniek verkoop- en marketingplan op voor je woning. Hierin staat bijvoorbeeld hoe we de woning onder de aandacht gaan brengen bij potentiële kopers en welke media we hiervoor inzetten. Onze eigen Domicilie marketingspecialisten spelen hier een belangrijke rol in. Op het gebied van woningpresentaties blijven wij constant vernieuwen; geïnteresseerden kunnen bijvoorbeeld een virtuele tour door de woning maken via onze media viewer.

2. Bezichtigen en onderhandelen
In deze fase organiseren en begeleiden wij de bezichtigingen. Tijdens de verkoop is er veel contact tussen jou en de makelaar om de voortgang te bespreken. Via je online woondossier heb je alle informatie overzichtelijk op een rijtje, zoals (ontbrekende) documenten, belangrijke data en statistieken. Wanneer er een bod op de woning wordt uitgebracht, bepalen we samen de juiste strategie. Vervolgens onderhandelen we op het scherpst van de snede met als doel: een zo gunstig mogelijke prijs en voorwaarden voor jou als verkoper.

3. Afhandelen van de verkoop
Zodra je akkoord bent gegaan met het bod, zorgen wij dat alles in orde wordt gemaakt voor de definitieve verkoop. We kijken bijvoorbeeld de aktes na, houden contact met de notaris en staan je bij tijdens de inspectie en daadwerkelijke overdracht van de woning. Zo nemen wij jou alle zorgen rondom de verkoop van je huis uit handen!

De DomicilieMethode®, wij staan er vierkant achter!

Kennismaken?

Wil je meer weten, of een afspraak maken met een van onze verkoopmakelaars? Wij inventariseren graag hoe wij jouw woning snel en tegen de beste condities kunnen verkopen. Vul hieronder je gegevens in, of bel tijdens kantooruren met een van onze vestigingen.

Neem contact op