Succesvolle verkoop van woningen in het exclusieve segment

Wil je jouw luxe woning, hoogwaardige woonboerderij, villa of exclusieve appartement in Ede, Nijkerk of omgeving verkopen? Dan is het prettig als je hiervoor een specialist kunt inschakelen met ruime ervaring in het hogere en topsegment van de vastgoedmarkt. Domicilie Exclusief heeft deze specialisten in huis.

Zorg en aandacht

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de beste kanalen voor de verkoop van jouw exclusieve woning. Domicilie presenteert jouw woning optimaal. Via onze eigen website, Funda, Facebook, Instagram én onze database met potentiële kopers. Bij het afhandelen van de verkoop verzorgen wij de koopakte, onderhouden het contact met de notaris en controleren de aktes. Daarnaast begeleiden wij de daadwerkelijke overdracht. Zo nemen wij je alle zorgen rondom de verkoop van je huis uit handen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Bij Domicilie Exclusief ben je ervan verzekerd dat jouw verkoopopdracht in de juiste handen is. Wil je vrijblijvend informatie over de mogelijkheden en een indicatie van de verkoopwaarde van je woning? Laat het ons weten en wij nemen snel contact met je op.

Neem contact op