Het beste hypotheekadvies in Ede, Nijkerk en omstreken!

Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke gebeurtenis. Je gaat een langdurige financiële verplichting aan waar veel bij komt kijken. Wij geven je een compleet, duidelijk en onafhankelijk financieel advies. Als Erkend Financieel Adviseur begeleiden wij je door het het hele traject en denken wij met je mee.

Werkwijze hypotheekadvies

1. Inventariseren

Het adviestraject start met een vrijblijvend eerste gesprek. In dit gesprek maken wij je persoonlijke situatie financieel inzichtelijk en bespreken we je wensen en doelstellingen.

2. Analyseren

Aan de hand van je persoonlijke situatie maken wij een eerste selectie van mogelijke producten die aansluiten bij je wensen. Wij voeren een zorgvuldige analyse uit van de gevolgen van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden en pensionering.

3. Adviseren

Op basis van de inventarisatie en analyse komen wij uiteindelijk tot een concreet advies. In dit advies geven wij exact aan welk product naar ons oordeel het best aansluit bij je wensen en mogelijkheden. Daarna verzorgen wij de complete bemiddeling.

4. Nazorg

Ook na het afsluiten van de hypotheek helpen we je graag. Wij blijven jou tijdens de gehele looptijd begeleiden en ondersteunen. Verandert er wat in jouw situatie of heb je vragen? Wij helpen graag!

Wil je meer informatie over onze werkwijze? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

Onafhankelijk advies

Transparante werkwijze

Betaalbare maandlasten

Goede nazorg

Inloggen MijnDigimap

Begeleiden wij jou in je hypotheekproces? Dan kun je met MijnDigimap de benodigde stukken veilig en makkelijk uploaden binnen je persoonlijke beveiligde omgeving. Bovendien kun je met deze tool de status van je dossier volgen. Heb je de inloggegevens van jouw hypotheekadviseur gekregen? Log dan in door op onderstaande button te klikken.

DomiZeker Biedcertificaat

Als je van plan bent een huis te kopen, dan wil je natuurlijk goed voorbereid te werk gaan. Het DomiZeker Biedcertificaat zorgt ervoor dat je duidelijkheid hebt over hoeveel je maximaal kunt lenen. Zo weet je waar je aan toe bent en de verkoper van jouw droomhuis ook.

217
9.7

Wat zeggen onze opdrachtgevers

Neem contact op met onze hypotheekadviseurs

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Of heb je een andere vraag? Laat dan hieronder jouw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Of ga naar de contactpagina.

 

Laat je gegevens achter
of bel ons:
0318-67 25 25