Makelaar Ede

Ben je op zoek naar een goede makelaar in de omgeving Ede voor het kopen of verkopen van een woning? Schakel dan de ervaren makelaars van Domicilie in. Als full service makelaarskantoor ondersteunen wij je graag optimaal bij de verkoop of aankoop van je woning. Onze ervaren makelaars zijn persoonlijk betrokken en verdiepen zich helemaal in jouw situatie. Professionaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Zeggen wat je doet en (meer) doen wat je zegt, dat is onze mentaliteit!

Waarom een makelaar in Ede

Onze makelaars met uitgebreide ervaring en kennis van de woningmarkt in Ede en omgeving staan voor je klaar als je op zoek bent naar een nieuwe koop- of huurwoning, je huidige woning wilt verkopen of verhuren, een taxatierapport nodig hebt of benieuwd bent naar de waarde van je woning. Ons team begeleidt je vol enthousiasme en ontzorgt je het gedurende het gehele traject, of het nu gaat om het vinden van jouw ideale woning, jouw droomwoning aankopen tegen de beste prijs en voorwaarden, je woning verkopen met behulp van innovatieve methodes of het bepalen van jouw woningwaarde.

Aankoopmakelaar Ede

Het kopen van een huis kan een complex en lastig proces zijn, zeker in deze krappe markt waarin de vraag groot is en het aanbod beperkt. Een persoonlijke en vertrouwde aankoopmakelaar aan je zijde kan dan echt het verschil maken. Wij zijn je graag van dienst bij het zoeken naar jouw ideale woning, de onderhandeling en de afhandeling. Wij luisteren naar je wensen en geven je duidelijkheid en inzicht in wat er allemaal komt kijken bij het zoeken naar en kopen van een huis.

1. Zoeken

Als makelaar in Ede zijn wij uitstekend op de hoogte van het woningaanbod in de regio. Op basis van jouw woonwensen gaan wij gericht op zoek en maken wij een selectie van woningen die bij je passen. Wij hebben ook de kennis en expertise in huis om met je te kijken naar je financiële mogelijkheden.

2. Bezichtigen en onderhandelen

Vervolgens kunnen wij samen de geselecteerde woningen bezichtigen. De aankoopmakelaar kan de woning objectief en kritisch beoordelen en bouwkundige zaken voor je uitzoeken. Heb je je droomwoning gevonden, dan weten wij tot de scherpste prijs te komen onder de meest gunstige voorwaarden.

3. Afhandelen

Denk hierbij aan het controleren van de koopakte, de eindinspectie en overdracht bij de notaris.

Heb je interesse in een vrijblijvend adviesgesprek voor de aankoop van je woning? Neem dan contact met ons op!

Gratis waardebepaling door onze makelaars in Ede

Bij een gratis waardebepaling van je woning bezoekt de makelaar je thuis om diverse aspecten te inspecteren, zodat een precieze schatting kan worden gemaakt. Deze aspecten betreffen onder andere het woningtype (zoals een appartement, rijtjeshuis, vrijstaande woning, enz.), de grootte van het perceel en de woonoppervlakte, het bouwjaar en de onderhoudsstaat, de ligging van de woning (nabijheid van voorzieningen, scholen, openbaar vervoer en de buurt), eventuele extra’s aan de woning (zoals een uitbouw of renovatie), de verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de omgeving, en de vraag en het aanbod op de woningmarkt. Onze makelaars hebben veel ervaring op het gebied van waardebepalingen. Aan de hand van de verschillende aspecten en hun inzicht in de lokale woningmarkt, maken zij een nauwkeurige schatting van de waarde van je woning. Na de waardebepaling heb je een indicatie van de waarde van jouw woning, ongeacht of je overweegt te verkopen, te renoveren, of simpelweg nieuwsgierig bent naar de huidige waarde van je woning.

Wil je eerst weten wat je woning waard is? Wij komen graag vrijblijvend langs voor een gratis waardebepaling en verkoopadvies van je huis. Maak een afspraak met een van onze makelaars.

Jouw makelaar in Ede en omgeving

Of je nu op zoek bent naar een starterswoning, je woning wilt verkopen of op zoek bent naar jouw droomhuis of een passend hypotheekadvies: bij Domicilie Ede ben je aan het juiste adres. Wij zijn dé makelaar in Ede met jarenlange ervaring, kennis van de lokale markt en expertise met alles wat speelt in de woningmarkt. Wij kunnen je uitstekend adviseren over de juiste aanpak.

Heb je interesse in een van onze services of heb je een andere vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.