De woningen komen aan de zuidkant van veld 5b en krijgen een vergelijkbare uitstraling als het project ‘Wonen met Statuur’, dat ook werd ontwikkeld door Onis Vastgoed. Het nieuwe aanbod bestaat uit:

  • 6 twee-onder-een-kapwoningen
  • 4 levensloopbestendige woningen
  • 2 geschakelde vrijstaande woningen
  • 1 vrijstaande woning

Simon Stevin

Simon Stevin is een nieuwe wijk op de voormalige kazerneterreinen in Ede. De wijk bestaat uit zo’n 550 woningen vlak naast bosgebied De Sysselt en de Ginkelse Heide.

Met de bouw van de laatste woningen komt er een eind aan de projectmatige ontwikkeling van Simon Stevin. De wijk is op een paar kavels na volledig bebouwd. Daar waar de woningen klaar zijn, start de gemeente met de voorbereidingen van de definitieve inrichting van straten en openbaar groen. De komende jaren wordt de wijk verder afgerond.

Verkoop

De verkoop van het project is in handen van Domicilie Makelaars. Makelaar Nick de Boer is blij dat hij als (huis)makelaar van de kazerneterreinen ook dit mooie project mag gaan verkopen. “Het sluitstuk van de wijk wordt een bijzondere”, vertelt hij. “Naast de prachtige locatie krijgen de woningen een uitstraling die past bij deze wijk. We verwachten een grote toeloop op dit project. De markt is flink in beweging en de kazerneterreinen, met in het bijzonder deze wijk, zijn heel populair.”


Kazerneterreinen

Op de voormalige kazerneterreinen Maurits Noord, Elias Beeckman en Simon Stevin ontwikkelt de gemeente een nieuwe wijk. In totaal is er ruimte voor 1800 woningen. De kazerneterreinen hebben een grote verscheidenheid aan woningen. Huur, koop, duur en betaalbaar, van vrijstaande woningen tot (luxe) appartementen. De woningen worden ontworpen en gebouwd door verschillende ontwikkelaars. Bij het ontwerp wordt rekening gehouden met verschillen in hoogte en de statige bomen en lanen die er al liggen. Daardoor zijn de kazerneterreinen geen nieuwbouwwijk, maar een nieuwe wijk in een bestaand, monumentaal en groen gebied.

Meer informatie

Vanaf oktober start de verkoop van de woningen. Binnenkort zal er meer informatie beschikbaar komen, zoals de sfeerimpressies en voorlopige prijsrange. Geïnteresseerden kunnen zich nu al melden als belangstellende via de projectwebsitebij Domicilie Makelaars via de projectwebsite.