Home > Diensten > Domicilie als aankoopmakelaar

Domicilie als aankoopmakelaar

Het kopen van een huis kan een complex en lastig proces zijn, vooral in deze tijd. Een persoonlijke en vertrouwde aankoopmakelaar aan je zijde is dan wel zo fijn. Wij zijn je graag van dienst bij het zoeken naar jouw ideale woning, de onderhandeling en de afhandeling. Wij luisteren naar je wensen en geven je duidelijkheid en inzicht in wat er allemaal komt kijken bij het zoeken naar en kopen van een huis.

DomicilieMethode®

De DomicilieMethode maakt de stappen in het aankoopproces inzichtelijk, waarbij je zelf kunt kiezen voor welke fases in het aankoopproces je van onze diensten gebruik maakt.

 1. Zoeken
  Door een gratis zoekopdracht bij ons aan te maken, ontvang je altijd het nieuwste en meest complete NVM woningaanbod in je mailbox dat voldoet aan jouw criteria.  Onze aankoopmakelaars zijn uitstekend op de hoogte van het lokale woningaanbod en weten vaak wat er in de markt nog meer beschikbaar komt. Wij hebben ook de expertise in huis om met je te kijken naar je financiële mogelijkheden.
 2. Bezichtigen en onderhandelen
  Vervolgens kunnen wij samen de geselecteerde woningen bezichtigen. Waarschijnlijk speelt je emotie mee bij het bezichtigen van het huis. De aankoopmakelaar kan de woning objectief en kritisch beoordelen en bouwkundige en juridische zaken voor je uitzoeken. Heb je je droomhuis gevonden, dan weten wij tot de scherpste prijs te komen onder de meest gunstige voorwaarden zoals opleverdatum, ontbindende voorwaarden, roerende zaken en overige condities. Zo weet je dat je niet te veel betaalt voor jouw droomhuis en verdient de aankoopmakelaar zichzelf dubbel en dwars terug.
 3. Afhandelen
  Nadat je bod is geaccepteerd, verzorgen en controleren wij de koopakte. Voordat de woning wordt opgeleverd bij de notaris, inspecteren wij samen of de woning wordt opgeleverd in de afgesproken staat en met de afgesproken zaken. Zo kun je met een gerust hart de sleutel in ontvangst nemen. Daarna gaan we samen naar de notaris. Na het tekenen van de leveringsakte ben je definitief eigenaar van je nieuwe woning!

Pakket aankoopbegeleiding

Neem je eigen aankoopmakelaar mee bij de aankoop van je nieuwe huis voor €1.250,-, + 10% over het negatieve verschil tussen de vraagprijs en koopsom. Dit pakket omvat:

 • de eerste bezichtiging;
 • alle onderhandelingen;
 • het opmaken van de koopovereenkomst;
 • de inspectie en overdracht bij de notaris.

Wij helpen je graag bij je zoektocht naar jouw perfecte woonruimte, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken!

Vraag advies aan