Een plek voor jezelf

Midden in het centrum van Ede worden 9 appartementen en 9 studio’s gerealiseerd. Ben jij op zoek naar een zeer energiezuinig nieuwbouw huur appartement waar je zo in kunt trekken? Dan is dit je kans!

City Lofts is gelegen boven de Intertoys en de ingang bevindt zich aan de Marktstraat. Het aanbod in het gebouw varieert van studio’s tot appartementen met een privébalkon. Ook zijn er twee grote gezamenlijke buitenruimtes. Op de begane grond vind je een fietsenstalling waar 18 fietsen gestald kunnen worden. Hier zullen ook 2 parkeerplaatsen te vinden zijn. Via de trap bereik je de eerste verdieping. Hier vind je de ruime gezamenlijke buitenruimte van maar liefst 45 vierkante meter, waar je heerlijk kunt ontspannen. Loop je langs de buitenruimte dan kom je in het voorste gedeelte van het gebouw, waar zich nog meer appartementen en studio’s bevinden. Op de derde verdieping open je vanuit het trappenhuis de schuifdeur naar de tweede buitenruimte in dit gebouw. Hier kun je regelmatig van de zon genieten.
Misschien nog wel het meest unieke: alle woningen worden ingericht met een luxe keuken, complete badkamer én wand- en vloerafwerking met gordijnen. Ook worden ze zeer duurzaam uitgevoerd.

Afwerking

 • airless wit gespoten wanden en plafonds;
 • appartement voorzien van vloerverwarming en een PVC vloer;
 • voorzieningen t.b.v. wasmachine;
 • zonnepanelen op het dak;
 • badkamer voorzien van fraai Villeroy & Bosch sanitair;
 • luxe keuken voorzien van een vaatwasser, koel-vriescombinatie, combimagnetron, inductiekookplaat en rvs-recirculatiekap;
 • een prachtig privébalkon of twee gezamenlijke buitenruimtes.

Locatie

Procedure

Heb je interesse in een huurwoning van City Lofts Ede? Zo gaat de inschrijving in zijn werk!

Inschrijfperiode
De inschrijving voor dit project is inmiddels gesloten. Uit deze inschrijvingen maken wij eerst een selectie van potentiële huurders.
Let op! Is je inschrijving niet compleet? Dan zal deze niet in behandeling worden genomen.

Selectieperiode
Mocht je geselecteerd worden voor een van de door jou opgegeven voorkeuren, dan nemen wij telefonisch contact met je op. We vragen je dan ook om een aantal documenten aan te leveren. Zie hiervoor de ‘Checklist documenten’ bij de downloads.

Check en toewijzing
Wij zullen alle documenten controleren op echtheid en of deze overeenkomsten met onze toewijzingscriteria. Komen deze overeen? Dan doen wij nog een credit check. Hebben we na het controleren van de documenten vanuit de geselecteerde potentiële huurders iedereen kunnen koppelen aan een passende studio/appartement? Dan word je op de hoogte gebracht en is het tijd voor de geselecteerde kandidaten om de huurovereenkomst te tekenen bij ons op kantoor in Ede.

Selectiecriteria

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning, worden door de verhuurder een aantal toewijzingscriteria gehanteerd:

 • Het bruto maandsalaris dient 3 x bruto maandhuur te bedragen.
 • Bij tweeverdieners wordt het tweede inkomen voor de helft meegerekend.
 • De woning wordt niet verhuurd aan studenten, hierop worden geen uitzonderingen gemaakt.
 • Huisdieren zijn niet toegestaan.

De definitieve beoordeling van de huurkandidaten vindt na de inschrijving plaats via een zogenaamde ‘credit check’. Daarvoor moeten wij een aantal van je persoonlijke gegevens, zoals een geldige legitimatie, maandelijkse inkomsten en de huidige woonsituatie kunnen inzien.

Specificaties huren:

 • De huurperiode is minimaal 1 jaar.
 • De waarborgsom bedraagt 2x de bruto maandhuur.
 • De eerste maand huur en de waarborgsom dienen voor oplevering van de woning te zijn voldaan.
 • De oplevering staat gepland voor 1 oktober, maar hangt nog af van aansluiting van de nutsvoorzieningen. Dit is dus nog onder voorbehoud.