Fijn wonen in de Rietkampen

Jacco en Monique waren eigenlijk niet echt op zoek naar een nieuwe woning, want sinds augustus 1999 woonden ze met veel plezier in hun huidige woning. Er zijn dan ook zeker aspecten die ze gaan missen, zoals de recent aangelegde overkapping op het terras en de voortuin die ze samen met de buren hebben laten aanleggen, vooral nu alles in bloei komt te staan en het mooie weer aanbreekt. “We kijken terug op 24 mooie jaren. Hier zijn onze drie kinderen geboren en opgegroeid. Ook is het een kindvriendelijke wijk met veel groen, speeltuintjes, scholen en een winkelcentrum op loopafstand. En natuurlijk ook de buren, waar we al die jaren met veel plezier naast hebben gewoond. Wat hebben we het hier heerlijk gehad.”

Terug naar Bennekom

Ondanks dat ze het heerlijk hebben gehad in Ede, gaan ze toch verhuizen. “We wilden al jaren graag terug naar Bennekom, maar stelden dit steeds uit. De wijk Rietkampen beviel ons nog steeds erg goed, maar stiekem bleef het toch steeds kriebelen. Wat we op Funda zagen voldeed steeds niet aan onze wensen.”

Binnen drie weken verkocht

En niet alleen rondom de aankoop van hun nieuwe woning ging alles snel, ook de verkoop van hun huidige woning was erg snel rond. “Binnen drie weken hadden we onze nieuwe woning gekocht en onze huidige woning verkocht. Er was veel interesse voor onze woning aan Indira Gandhisingel, dat was te merken aan het aantal aanmeldingen voor de kijkdagen. Deze zaten direct volgepland. Ook uit de biedingen bleek dat onze woning zeer gewild was, en mede dankzij de mooie foto’s waren er zeer positieve reacties.”

Aanbevolen door vrienden en familie

“Domicilie werd ons aanbevolen door familie en vrienden. We hoorden zeer positieve verhalen over professionaliteit, goed luisteren naar de wensen van de (ver)koper, en snelle en heldere communicatie. Daarnaast was het ook prettig dat we Dennis en Leroy al persoonlijk kenden. Zo was er een ontspannen sfeer en prettige samenwerking met een goed resultaat voor de verkoop.”

Snel en accuraat handelen

“Dennis en Leroy hebben ons goed geholpen met het verkopen van onze woning en alles wat daarbij nodig was. Ze staan altijd klaar voor al je vragen en wensen. Taxatieaanvragen, energiekeurmerk, enzovoort werden direct door hen en de binnendienst geregeld, zodat we alles op korte termijn konden afronden. Ook fijn dat we de verhuisauto van Domicilie konden lenen!”

Tips van een expert

“Durf de stap te wagen als je denkt dat je je droomhuis hebt gevonden! Of leg je wensen op tafel en heb vertrouwen in de makelaars bij Domicilie. Dennis en Leroy hebben ons stap voor stap meegenomen. Tot slot willen wij de nieuwe bewoners aan Indira Gandhisingel veel woonplezier wensen.”

Lokale marktkennis: 10

Deskundigheid: 10

Service en begeleiding: 10

Prijs/kwaliteit: 10

We wensen Jacco en Monique het allerbeste in Bennekom!