Ruimte, vrij gelegen tuin en zonsondergangen 

“Na ruim 19 jaar in dit huis te hebben gewoond, wilden wij graag dichter bij familie gaan wonen. Wij gaan zeker aspecten van ons huis missen, zoals de mooie vrij gelegen tuin. Wat de woning zo bijzonder voor ons maakte was de ruimte in het huis en de bijzondere uitstraling aan de buitenzijde van het huis. Waar wij het meest van genoten waren de zonsondergangen, die je vanuit het zolderraam aan de voorzijde van ons huis soms kon waarnemen”.

Vertrouwd gevoel

“Wij zijn bij Domicilie terecht gekomen omdat de manier/wijze van verkoop ons aansprak. Wij hadden dit gesprek met Dennis, en hij gaf ons meteen een vertrouwd en goed gevoel. De service, begeleiding, deskundigheid en communicatie van hem was perfect, wij hadden geen enkele twijfel over de professionaliteit. Bovendien waren de presentatie en foto’s boven verwachting. Het eindresultaat en het verloop van het proces is helemaal naar wens is gelopen, waarbij de verkoopsnelheid en de opbrengt ruim aan onze verwachtingen hebben voldaan”. 

Tips van een expert

“Wanneer je van plan bent om te verhuizen, begin dan op tijd met het opruimen van overtollige spullen. Bij het kiezen van een makelaar is de betrokkenheid van de makelaar heel belangrijk, verhuizen is namelijk niet iets wat je elke dag doet. Onderschat een goede begeleiding van de verkoop niet.”

De cijfers op een rij

  • Lokale marktkennis: 9
  • Deskundigheid: 9
  • Service en begeleiding: 9
  • Prijs/kwaliteit: 9

We wensen Rob en Marian heel veel woonplezier in hun nieuwe woning! Wil jij ook verhuizen en je huis verkopen? Wij helpen je hier graag mee. Neem vrijblijvend contact met ons.