Terug naar Amersfoort

Robin en Esmee hebben drie jaar lang met veel plezier op de Wullenhovenstraat 16 in Nijkerk gewoond. Het was een fijne tijd, maar ze zijn op zoek gegaan naar een nieuwe woning omdat ze graag terug willen naar Amersfoort. “Wat voor ons de woning zo bijzonder maakte en waar wij het meest van hebben genoten, is de grote tuin en de schuur. Deze zullen wij dan ook het meeste gaan missen. Nu hebben we een woning in Kattenbroek gekocht. Wat ons vooral aantrok in deze woning was de buurt. Het voelde meteen goed en we kijken ernaar uit om daar te gaan wonen.”

Domicilie gekozen vanwege de recensies

“Toen we besloten om te verhuizen, kwamen we bij Domicilie Makelaars terecht via goede recensies op internet. De positieve verhalen gaven de doorslag om uiteindelijk voor Domicilie Makelaars te kiezen. Onze ervaring was ook heel goed. De communicatie was duidelijk en we waren erg tevreden over de service en begeleiding van zowel de makelaar als de binnendienst. Het proces verliep soepel en we waren vooral onder de indruk van de deskundigheid van de makelaar. Al met al zijn we erg tevreden met onze keuzes en de begeleiding die we hebben gehad. Het eindresultaat van de verkoop overtrof zelfs onze verwachtingen, zowel qua verkoopsnelheid als opbrengst. Er was veel interesse voor de woning, meer dan we hadden verwacht.”

Tips van een expert:

“Voor mensen die ook een woning willen verkopen of kopen, hebben we als tip om je goed in te lezen van tevoren. Het is belangrijk om te weten wat je wilt en om een makelaar te kiezen die bij jou past. Zorg ook voor een goede voorbereiding op de verkoop, en denk na over het hele proces, inclusief het zoeken naar een woning en de verhuisplannen.”

Bereikbaarheid en communicatie: 10

Deskundigheid: 10

Service en begeleiding: 10

Prijs/kwaliteit: 10

We wensen Robin en Esmee het allerbeste toen in hun nieuwe woning!