Kleiner wonen

De reden dat Rina en Cor op zoek gegaan zijn naar een nieuwe woning, is omdat ze kleiner wilden gaan wonen. “We waren op zoek naar een driekamerappartement. In december 2020 zijn we bij Domicilie terecht gekomen omdat we een appartement in de Veluwse Proeftuin wilden kopen. Wat ons het meeste aantrok was de locatie en de indeling van het appartement.” Hetgeen wat zij het meeste gaan missen aan de woning in Bennekom is de ligging met het vrije uitzicht en de mooie tuin.”

Zeer tevreden

Na de succesvolle aankoop van hun nieuwbouwwoning, mocht Domicilie de verkoop van hun woning in Bennekom begeleiden. “De contacten met Domicilie waren zo prettig, dat wij besloten om ons huis in Bennekom ook bij Domicilie in de verkoop te doen. Gedurende de periode december 2020 tot het moment dat ons huis in de verkoop ging (januari 2023) hadden wij regelmatig contact met Nick de Boer en/of Dennis van den Heuvel over de marktsituatie en over de voor- en nadelen van de mogelijkheden. Over zowel de service en begeleiding van de makelaars en de binnendienst zijn wij zeer tevreden, vanaf de eerste kennismaking tot het evaluatiegesprek met Dennis na de overdracht bij de notaris. Alle afspraken werden schriftelijk bevestigd, wat wij als zeer prettig hebben ervaren.”

Tips van een expert:

Inmiddels zijn Rina en Cor al verhuisd. “Wij raden aan om een strakke planning te maken met leveranciers. En verder raden wij Domicilie aan als aan- en verkoopmakelaar.”

Lokale marktkennis: 9

Deskundigheid: 9

Service en begeleiding: 9

Prijs/kwaliteit: 9

We wensen Rina en Cor het allerbeste toen in hun nieuwe woning!