Van een groene woonomgeving naar Amersfoort

Annemarieke en Johan vonden hun woning te groot worden nadat de kinderen het huis uit zijn gegaan. En in plaats van een andere woning in Ede te gaan zoeken, verhuizen zij naar Amersfoort “Onze wens is altijd geweest om samen nog eens in een kleine stad als Amersfoort te gaan wonen waar musea zijn en meerdere culturele activiteiten plaatsvinden.” En in plaats van een bestaande woning te kopen, hebben zij de keuze gemaakt voor een prachtige nieuwbouwwoning. “Wat ons het meeste aantrok van deze woning, is de locatie, namelijk het centrum op loop- en fietsafstand. En dat de nieuwbouwwoning alle voorzieningen heeft gericht op de toekomst.”

Toch gaan er ook zeker aspecten van hun huidige woning gemist worden. ”Wat wij het meeste gaan missen is de groene en ruime omgeving van het Beatrixpark. Ook het bos en het station zijn op loopafstand. De woning is bijzonder door de vele mogelijkheden; de tuin en het balkon, veel verschillende ruimtes, een koel souterrain in de zomer en de rustige, natuurlijke omgeving. We genoten vooral van het zonnetje op het balkon aan het einde van de middag na een wandeling of fietstocht.”

Kennis gemaakt op het Kazerneterrein

Tijdens een informatiemiddag kwamen Annemarieke en Johan in contact met onze makelaar Christiaan, die achter een informatiestand stond bij de Mauritskazerne. “We hadden nadien met Christiaan een prettig gesprek over de mogelijke verkoop van onze woning. Zijn enthousiasme en het vertrouwen op een goede begeleiding hierin heeft bij ons de doorslag gegeven.” Hierna zijn ze in contact gekomen met Leroy, die hen uiteindelijk begeleidde met de verkoop van hun woning. “Hij toonde zich erg enthousiast en zag direct allerlei mogelijkheden om ons huis te verkopen wat resulteerde in veel bezichtigingen en uiteindelijk tot een bijzonder snelle verkoop. Er was veel interesse voor de woning wat boven onze verwachting was. De communicatie met Leroy en de binnendienst verliep prettig, zeer efficiënt en sloot erg goed aan bij onze wensen. Bijzonder bedankt voor jullie prettige service en ondersteuning in alles.”

“En tot slot, de tip die wij willen meegeven: maak gebruik van de deskundigheid van een aankoopmakelaar.”

Bereikbaarheid en communicatie: 10

Deskundigheid: 10

Service en begeleiding: 10

Prijs/kwaliteit: 9

We zijn blij met deze geweldige beoordeling en wensen Annemieke en Johan veel woongeluk toe in hun nieuwbouwwoning in Amersfoort!