De zoektocht

“We waren in het begin van onze zoektocht breed georiënteerd, omdat we nog niet wisten waar we wilden wonen. Toen wij uiteindelijk besloten om in Ede of omgeving te blijven, kozen we voor een lokale makelaar. We zagen regelmatig de gele borden in de tuinen van Ede staan, dus zo kwamen we uit bij Domicilie.

Domicilie heeft ons heel goed en succesvol geadviseerd met de aankoop van onze nieuwe woning. Ook de verkoop van ons appartement verliep heel soepel. Wij waarderen met name de integere, behulpzame en vriendelijke werkwijze en de goede (telefonische) bereikbaarheid. Met speciale dank aan Martijn!”

Charme van de woning

“Na 6 jaar is het tijd om afscheid te nemen van de Juliana van Stolberglaan 191 in Ede. De gezellige en lichte woonkamer gaan we zeker missen. We vinden het na al die jaren nog steeds heerlijk om hier te zitten. Ook na twee jaar lang thuiswerken ;-).

Tegelijkertijd zien we ook uit naar onze nieuwe woning aan de Nachtegaallaan 38 in Ede. We zijn gecharmeerd van de uitstraling en indeling van het huis, de sfeer van de straat, de grote tuin en de garages (3!) waar we onze oldtimer met gemak kwijt kunnen. We zagen ons hier gelijk wonen met ons drietjes. Het is echt een heerlijk huis met nog volop mogelijkheden om onze eigen draai er aan te geven. We kunnen niet wachten om te beginnen met klussen!”Een goed gevoel

Een goed gevoel

“We hebben een goed gevoel over gehouden aan de ver- en aankoop van onze woningen, zelfs in deze overspannen markt. Dat vinden we heel fijn.

Het eindresultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. Er waren veel geïnteresseerden en de kijkdagen zaten binnen mum van tijd vol. De makelaar hield rekening met onze wensen (bij voorkeur geen investeerder) en probeerde deze ook te vervullen. Onze makelaar belde aan het einde van iedere kijkdag om een kort verslag te geven en plande van te voren al een belmoment in om de biedingen door te nemen. Dit alles verliep heel soepel. We zijn blij met de huidige kopers van het appartement.”

Tips van een expert

“Mandy: “Ik vind de werkwijze van een makelaar heel belangrijk, zeker in deze overspannen markt. Dus ik zou bij een makelaar gaan waar je een goed gevoel bij hebt. Ga ook kijken naar een huis waarvan je misschien in eerste instantie de locatie niet zo geschikt vindt. Wij werden positief verrast!”

De cijfers op een rij:

  • Lokale marktkennis: 8
  • Deskundigheid: 9
  • Service en begeleiding: 9
  • Prijs/kwaliteit: 8

We wensen Mandy, Roel en baby Serge veel geluk in hun nieuwe woning!