Van de ene naar de andere nieuwbouw in Kernhem

De nieuwbouwwoning aan de Gendtsewaard is Arjan en Monique de afgelopen vier jaar goed bevallen. Mede hierdoor kozen ze bij het kopen van hun nieuwe woning weer voor een nieuwbouwwoning met extra voordelen in de wijk Kernhem in Ede. “Nieuwbouw in dezelfde wijk met voor ons de reden dat we nu naar een woning gaan met eigen oprit en garage. Ook de indeling van de begane grond met een aparte woonkamer voor, en leefkeuken achter spreekt ons erg aan.”

Ondanks dat gaan ze ook een aantal dingen missen aan hun woning. “Wat we gaan missen is de rustige ligging. De straat is enkel voor aanwonenden. De zonnige achtertuin met overkapping was wel onze favoriet waar we veel buiten konden zitten.”

Meerdere goede ervaringen met Domicilie

Vier jaar geleden zijn Arjan en Monique met de aankoop van hun woning op de Gendtsewaard bij Domicilie terechtgekomen. Ze besloten toen ook hun vorige woning door Domicilie te laten verkopen. “De werkwijze van het gehele team, en met name de klik met Dennis sprak ons erg aan.”

Over het verkoopproces zijn Arjan en Monique ook erg positief. “We zijn zeer tevreden over de totale dienstverlening van zowel binnendienst als de makelaar. Met name de opstart met 2 personen die elk toch hun eigen inbreng hebben en daarmee elkaar aanvullen. Ook de communicatie omtrent de bezichtigingen en overige zaken zijn prima verlopen. Meest tevreden over de persoonlijke inbreng van Dennis, die niet alleen het huis verkoopt, maar ook het juiste gevoel daarbij aan de kopers weet over te brengen.” Uiteindelijk is de woning binnen ongeveer twee weken verkocht en zijn de verkopers “heel tevreden met het eindresultaat”.

 

Tips van een expert
“Ga voor verkoop met 2 verschillende makelaars in gesprek om het verschil te ervaren en daar je voordeel mee te doen.”

Bereikbaarheid en communicatie: 9

Deskundigheid: 10

Service en begeleiding: 10

Prijs/kwaliteit: 9

Inmiddels zijn Arjan en Monique verhuisd naar een tijdelijke woning totdat hun nieuwbouw huis gereed is. We wensen hen het allerbeste toe in hun nieuwe woning!