Volledig verbouwd 

18 maanden is relatief niet een hele lange periode om ergens te wonen. Toch hebben de bewoners de woning volledig verbouwd en gaan stiekem toch wel een beetje alles aan de woning missen. ”We gaan vooral de slaapkamer en badkamer het meest missen, deze hebben we veranderd in een hotel chique sfeer met een luxe badkamer en-suite. Ook de keuken met het kookeiland en de grote leeftafel zal een gemis worden.

Emigreren naar de zon

Ondanks het fijne wonen hier, is het toch tijd voor een nieuwe stap, emigreren naar Torremolinos. “Voordat mijn vriend en ik elkaar leerde kennen hadden we afzonderlijk van elkaar de droom om ooit te emigreren. Onze dromen kunnen we nu bundelen en uit laten komen. We waren al vijf keer per jaar in het buitenland te vinden, waarop we op een avond elkaar aankeken en zeiden, waarom nog wachten…. Door corona hebben wij onze horecazaak weggedaan en waren we er snel achter dat een nieuwe zaak niet meer in Nederland zal zijn. Wij gaan dus weer lekker ons oude vak beoefenen en dat is een restaurant, maar dan in Torremolinos.

Zeer laagdrempelig maar zo professioneel 

De kennis die deze mensen in huis hebben overtreft alle makelaars. Dit resulteerde bij ons in twee zeer goed verkochte huizen. De tijd die ze voor je nemen is uitzonderlijk, zelfs in de avonduren of in het weekend hebben ze voor ons klaar gestaan. Niets is te gek of teveel en meedenken is iets wat ze te allen tijde doen. Wij kunnen soms eigenwijs zijn, maar door te luisteren naar hun advies en werkwijze is alles nog beter verlopen en verkocht als dat we ooit durfde te dromen. Het eindresultaat was voor ons allemaal boven verwachting, met de hoogste prijs per vierkante meter van onze wijk. De woorden die wij voor Domicilie, Mark, Hendrik en Dennis hebben: Hij kwam, zag en overwon!”

Toch is er wel 1 minpunt te benoemen….. 

Met een hele grote knipoog hebben wij wel 1 minpunt, jammer dat Hendrik onze enige plant geen water heeft gegeven tijdens de bezichtigingen terwijl wij in Spanje verbleven…

De cijfers op een rij

  • Lokale marktkennis: 10
  • Deskundigheid: 10
  • Service en begeleiding: 10
  • Prijs/kwaliteit: 10

Wij wensen Marien en Kevin onwijs veel geluk, plezier en prachtig weer toe in Torremolinos!