Gelijkvloers wonen

Alex en Birgitta willen graag kleiner en gelijkvloers gaan wonen rekening houdend met de toekomst. Het voordeel hiervan is dat er geen trappen meer gelopen hoeven te worden. En toen kwam de woning aan de Poortlaan 63 op de markt…. “Deze woning trok ons aan omdat het, zoals wij graag willen, gelijkvloers is. Ook zijn er winkels en een station in de directe omgeving. En de buurt, dat is een geweldig leuke volksbuurt met een mooie architectuur”. Ze zijn bij Domicilie Makelaars terecht gekomen, omdat de woning aan de Poortlaan 63 bij Domicilie in verkoop stond. Nadat zij deze met succes gekocht hadden, mocht Domicilie hen ook helpen met de verkoop van hun woning aan de Buurtscheuterlaan.

Alex en Birgitta gaan verhuizen naar een woning in Ede-Zuid. En ondanks dat zij heel blij zijn met hun nieuwe woning, zijn er toch wel aspecten die gemist gaan worden. “Wat wij het meeste gaan missen aan de woning, en wat de woning zo bijzonder maakte, was de natuur direct in de omgeving van de woning.”

Genoeg interesse en snel verkocht

De uiteindelijke verkoopsnelheid en opbrengst voldeed aan de verwachtingen van Alex en Birgitta. Ook was er genoeg interesse voor de woning en het duurde dan ook niet lang voordat de eerste biedingen binnenkwamen. Over de dienstverlening van Domicilie zijn zij zeer tevreden. En toen wij vroegen naar hoe zij ons zouden aanbevelen bij anderen, vertelden zij hierover het volgende: “Ik kan daar heel kort over zijn, uitstekend dikke 10”. 

Tips van een expert:

“1 tip: probeer je stresslevel zoveel mogelijk te reduceren als je bezig bent met het kopen of verkopen van een woning😊.”

Lokale marktkennis: 10

Deskundigheid: 10

Service en begeleiding: 10

Prijs/kwaliteit: 10

We wensen Alex en Birgitta heel veel woongeluk toe in hun nieuwe woning!