Groene en rustige locatie

“Als dáár een huis te koop komt, dan kopen we het!”, heeft Gert vanaf 1978 gezegd. Dit vanwege de diepe fundering en de prachtige plek. En toen was het moment daar in november 2006, de aankoop van hun nieuwe woning aan de Nieuwe Kazernelaan was een feit.

Informatiemarkt Kazerneterrein
In de zomer van 2022 werd er een informatiebijeenkomst georganiseerd voor nieuwbouwproject De Gelderse Stadstuin. En omdat Gert in dat jaar wegens ziekte wenste te verhuizen naar een appartement, zijn ze daar een kijkje gaan nemen. En daar stond Christiaan achter de stand. Bij navraag bleek er nog een geschikt appartement beschikbaar.


Woning snel verkocht

De woning heeft maar een korte tijd te koop gestaan. “Er was veel belangstelling en er zijn ook veel kijkers geweest bij de bezichtigingen. Mijn huis is goed verkocht en vol vertrouwen heb ik het geregel overgelaten aan Christiaan, waar ik hem zeer dankbaar voor ben. Nu wonen er nieuwe mensen die heel erg blij zijn met dit huis en dát maakt mij ook weer blij!”

Heleen heeft erg genoten van de woning. “Na de uitbouw hadden we een heerlijk ruime woonkamer en door de onder-keldering was er beneden erg veel ruimte, waar we grote opbergkasten gemaakt hebben, omdat we natuurlijk geen zolder hadden. En de tuin, dat was een heerlijke plek in het bos met natuurlijke schaduw van de bomen. Ook was er een ruim terras.”

Tevreden over de service en begeleiding
“Ik ben erg tevreden over de service en begeleiding, niets dan lof voor Christiaan. Hij heeft ons het gehele traject begeleid: bij de koop van het appartement en een jaartje later bij de verkoop van het huis, de taxatie en de bezichtigingen. Ook was hij zeer meelevend en meedenkend toen mijn man overleed en ik nu alleen verder moest (met regelen etc.). Het was heel erg fijn dat hij dat voor mij heeft gedaan.”

Bereikbaarheid en communicatie: 10

Deskundigheid: 10

Service en begeleiding: 10

Prijs/kwaliteit: 10

Inmiddels Is Heleen verhuisd naar haar nieuwe woning. We wensen haar het allerbeste toe in haar nieuwe woning!