Nieuwe woning gezien op Instagram

“Domicilie is een van de bekendste makelaars in Ede. Zij doen ook zaken met mijn werkgever. Tijdens het zoeken naar een nieuwe woning zijn we hen ook via Instagram gaan volgen. Onze huidige woning was via een sneak peek aangeboden, waar wij op hebben gereageerd. We zagen mogelijkheden in de woning om hier voor langere tijd te blijven wonen met 2 leuke (bijna-) volwassen dochters. We gaan nu in 1 van de mooiste wijken van Ede wonen aan een leuke en rustige straat.”

Snelle verkoop
 “De verkoop van onze woningen is super snel in werking gezet, ondanks de feestdagen die er toen waren. Dit omdat de overdracht van onze huidige woning vrij vlot was. De verkoopprijs van de woning was zoals verwacht. Toch gaat Heidi zeker dingen aan haar huidige woning missen. “Het zo dicht bij de winkels wonen was ideaal. In het weekend lekker verse broodjes kopen voor de lunch.”

 

Welkom gevoel
“We zijn een paar dagen geleden verhuisd. Dat we de Domicilie verhuisbus mochten gebruiken was zeer fijn. Hierdoor konden we veel spullen tegelijk meenemen en verliep de verhuizing snel. We moeten nog wel veel klussen in de woning, om het naar onze wens te maken. Het thuis gevoel gaat zeker komen. De buren hebben ons al een welkom gevoel gegeven. Ze zijn zelfs al met een welkomstcadeau bij ons aan de deur geweest.”

 

Tips van een expert:
“Als woningzoekende is het verstandig goed uit te laten zoeken tot welk bedrag je te besteden hebt. Gezien de huidige markt is het verstandig een zoekopdracht bij een makelaar uit te zetten, zodat je bij de eerste kijkers behoort, omdat je al wordt geïnformeerd voordat de woning op Funda aangeboden wordt. Voor de verkoop van je eigen woning is het belangrijk om je huis goed onderhouden te hebben (wat altijd al belangrijk is voor je woning) en ruim het lekker op, zodat je huis gezien wordt en niet alle spullen die er in staan opvallen.”

Bereikbaarheid en communicatie: 9

Deskundigheid: 9

Service en begeleiding: 9

Prijs/kwaliteit: 9

Verkocht: Bellestein 12, Ede

We wensen Heidi, haar vriend, Esmee en Louise het allerbeste toe in hun nieuwe woning!