Harderwijk als ideale uitvalbasis

Van Nijkerk naar Harderwijk, het is toch zo’n 25 kilometer verderop. Maar juist de stap om richting Harderwijk te gaan, had altijd al hun voorkeur. “Dit vanwege de mooie ligging van de stad en de diverse natuur, welke gemakkelijk te bereiken is vanuit Harderwijk. Ook voor het sociale leven, met name die van Tristan, is Harderwijk de ideale uitvalbasis.” De woning die zij gekocht hebben, is een nette woning, gelegen in een rustige straat en een kindvriendelijke buurt. En heel lang hebben zij niet over de zoektocht gedaan naar hun nieuwe woning. “Wij zijn een ruime maand bezig geweest met de zoektocht. Voor ons was de grootste uitdaging het overbieden. We hebben gemerkt dat er in de huidige markt nog steeds wordt overboden op huizen die al instapklaar zijn. De van Eedenstraat stond al even te koop, dat is ons geluk geweest. Op deze woning hebben wij namelijk niet hoeven overbieden”.

Van te voren hebben Tristan en Anouk alle beschikbare documenten, zoals de vragenlijst, doorgelezen. “Ook hebben wij kritisch naar de foto’s en plattegronden op Funda gekeken. Daarnaast werkt Anouk in de woningbouwsector, dus enige bouwtechnische kennis was al aanwezig. Zodoende wisten wij waar wij op wilden letten tijdens de bezichtiging.” Tristan en Anouk zijn erg tevreden over de dienstverlening: “Dat begon al bij het inplannen van een bezichtiging. Deze afspraak was heel snel gemaakt, op dezelfde dag was het al mogelijk om te bezichtigen. Hendrik nam rustig de tijd om ons het huis te laten zien en dacht mee over mogelijke verbeteringen aan de woning. Wij hebben dit als heel prettig ervaren. Ook in het onderhandelingsproces was Hendrik een fijne makelaar. Ook het verdere contact verloopt heel soepel, de telefoon wordt altijd aangenomen”. De hypotheek is door Domicilie geregeld,. “Het is erg fijn om alles onder een dak te kunnen regelen. Ook de hypotheekaanvraag was snel geregeld en is prettig verlopen.

Tips van een expert:

“Wat wij hebben geleerd is om door een huis heen te kunnen kijken. Niet alles hoeft gelijk instapklaar. Onze woning voldoet qua ruimte en ligging aan al onze wensen, maar het sanitair en de keuken zijn gedateerd en niet onze smaak. Maar, door te beseffen dat dat ook later kan, hebben wij nu wel een mooie woning kunnen aankopen met een heerlijke tuin en veel ruimte. Onze tip is dan ook, probeer naar de mogelijkheden van een woning te kijken.”

Bereikbaarheid en communicatie: 10

Deskundigheid: 10

Service en begeleiding: 10

We wensen Tristan en Anouk het allerbeste toen in hun nieuwe woning!