Meer ruimte

De reden dat Siward en Kristine op zoek gegaan zijn naar een woning buiten Amersfoort, is dat ze daar meer woonoppervlakte voor hun geld krijgen. “We zijn ongeveer vier weken zelf op zoek geweest voor een nieuwe woning voordat we Domicilie inschakelde. We hebben gekozen voor een aankoopmakelaar vanwege de aparte huizenmarkt en onze onwetendheid. De grootste uitdaging tijdens onze zoektocht was het juiste bod uitbrengen.”

Tijdens een bezichtiging zijn Siward en Kristine via een verkoopmakelaar in aanraking gekomen met Domicilie. “Het contact verliep altijd snel. Daphne is goed bereikbaar op alle kanalen (mail, telefoon, etc.) en heeft ons geholpen met de onderhandeling en afhandeling. Tijdens het aankoopproces heeft ze veel met ons meegedacht en ons goed ondersteund.”

Aankoopmakelaar is een aanrader

Volgens Siward en Kristine is een aankoopmakelaar zeker van toegevoegde waarde geweest. “Door een aankoopmakelaar krijg je meer inzichten in de markt. We zouden dit anderen dan ook zeker aanraden.”

Hun nieuwe woning heeft een erg goede locatie in Apeldoorn, op slechts enkele minuten lopen van het Matenpark en op maar 10 minuten fietsen van het centrum. We vroegen Siward en Kristine waarom dit dé woning voor hen was. “De woning heeft energielabel A, wat goed is. Verder heeft de woning er veel potentie. We kijken er erg naar uit als alles klaar is”.

 

Bereikbaarheid en communicatie: 9

Deskundigheid: 8,5

Onderhandeling en resultaat:9

Siward en Kristine krijgen in juni de sleutel van hun nieuwe woning. We wensen hen alvast heel veel woongeluk toe in Apeldoorn!