Tijd voor een nieuwe omgeving

Wijnand en Christa hebben altijd met veel plezier in Zeist gewoond. “Onze kinderen zijn hier opgegroeid en wij hebben genoten van de omgeving en het grote schoolaanbod, verenigingen en sportaanbod wat er is in Zeist. Maar nu de kinderen uit huis zijn, vinden wij het leuk om in een nieuwe omgeving te gaan wonen.” En met deze verhuizing stromen zij door van een tussenwoning met een kleine tuin naar een vrijstaande woning mét een grote tuin. Wat zij het meeste gaan missen aan hun huidige woning? Dat weten ze nog niet. Maar met hun nieuwe woning en heerlijke tuin moet dit vast goedkomen!

Vrijstaand wonen met een grote tuin

Wat Wijnand en Christa trok in deze woning was onder andere de locatie. Dichtbij het centrum en het openbaar vervoer. Maar ook de vele mogelijkheden die de woning heeft. “En de tuin, die is prachtigWe verheugen ons op het verder ontwikkelen van de tuin en er onze eigen sfeer in te brengen. Verder gaan we genieten van de natuur in de omgeving van Nijkerk en de prachtige steden die goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.

Via internet bij Domicilie terecht gekomen

Wijnand en Christa hebben Domicilie als aankoopmakelaar ingeschakeld, nadat zij via internet op zoek waren gegaan naar een makelaar die in Amersfoort en omgeving werkzaam is. En over de dienstverlening van Domicilie vertellen zij het volgende: “De makelaar was van het begin tot het einde zeer dienstverlenend gericht. Niet alleen de makelaar was zeer goed bereikbaar maar ook het ondersteunend personeel. Er werd goed meegedacht en er werden gerichte acties uitgezet. Wij zijn tevreden met de ondersteuning in de onderhandelingen die zijn gevoerd, en het eindresultaat is dan ook prima. Domicilie heeft ons zeer goed geholpen en wij bevelen deze makelaar en het ondersteunend personeel zeker aan!”

Lokale marktkennis: 10

Deskundigheid: 10

Service en begeleiding: 10

Prijs/kwaliteit: 10

Wij wensen Wijnand en Christa heel veel woongeluk toe in hun nieuwe woning!