Woningwaarde Zaterdag op 11 maart

Ontdek de waarde van jouw huis

Op zaterdag 11 maart is het Woningwaarde Zaterdag bij Domicilie! Heb jij verhuisplannen of ben je benieuwd wat jouw huis waard is in de huidige markt? Onze makelaars komen gratis en vrijblijvend bij je langs om de waarde van je woning te bepalen tijdens een afspraak van 30 minuten. Zo ben jij klaar voor de volgende stap. Ben jij benieuwd? Plan nu jouw afspraak in!

Stappenplan

< class="title"> Stap 1: Afspraak maken

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen contact met je op voor het inplannen van een afspraak  met een van onze makelaars.

< class="title"> Stap 2: Voorbereiding makelaar

De afspraak is ingepland. Tijd voor ons om ons klaar te maken voor de waardebepaling. We gaan onder andere op zoek naar informatie over jouw huis, kijken naar de marktsituatie in jouw buurt en de actuele prijsontwikkeling. Zo zijn wij goed voorbereid.

< class="title"> Stap 3: Makelaar op bezoek

Op zaterdag 11 februari komt de makelaar bij je op bezoek om samen jouw huis te bekijken. Zo krijgt hij een goed beeld van de woning. Met alle verzamelde informatie kan de makelaar de woningwaarde bepalen.

< class="title"> Stap 4: Woningwaarde bepaald

De woningwaarde van jouw woning wordt gebaseerd op het bezoek, de actuele prijsontwikkeling en de marktsituatie in jouw buurt. Na de afspraak brengt de makelaar je persoonlijk op de hoogte van de marktwaarde van jouw huis.

Klaar voor de volgende stap? Wij helpen je graag met de verkoop en/of aankoop van je (nieuwe) huis. Ook ons hypotheek-team staat voor je klaar met persoonlijk advies. We denken graag met je mee!

Afspraak maken

Maak een GRATIS afspraak voor de Woningwaarde Zaterdag op 11 maart

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op!