D

Makelaar Ede

Ben je op zoek naar een goede makelaar in de omgeving Ede voor het kopen of verkopen van een woning? Schakel dan de ervaren makelaars van Domicilie in. Als full service makelaarskantoor ondersteunen wij je graag optimaal bij de verkoop of aankoop van je woning. Onze ervaren makelaars zijn persoonlijk betrokken en verdiepen zich helemaal in jouw situatie. Professionaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Zeggen wat je doet en (meer) doen wat je zegt, dat is onze mentaliteit!

Waardebepaling van je woning

Wil je eerst weten wat je woning waard is? Wij komen graag vrijblijvend langs voor een gratis waardebepaling en verkoopadvies van je huis. Maak een afspraak met een van onze makelaars.

Domicilie als aankoopmakelaar

Het kopen van een huis kan een complex en lastig proces zijn, zeker in deze krappe markt waarin de vraag groot is en het aanbod beperkt. Een persoonlijke en vertrouwde aankoopmakelaar aan je zijde kan dan echt het verschil maken. Wij zijn je graag van dienst bij het zoeken naar jouw ideale woning, de onderhandeling en de afhandeling. Wij luisteren naar je wensen en geven je duidelijkheid en inzicht in wat er allemaal komt kijken bij het zoeken naar en kopen van een huis.

1. Zoeken

Als makelaar in Ede zijn wij uitstekend op de hoogte van het woningaanbod in de regio. Op basis van jouw woonwensen gaan wij gericht op zoek en maken wij een selectie van woningen die bij je passen. Wij hebben ook de kennis en expertise in huis om met je te kijken naar je financiële mogelijkheden.

2. Bezichtigen en onderhandelen

Vervolgens kunnen wij samen de geselecteerde woningen bezichtigen. De aankoopmakelaar kan de woning objectief en kritisch beoordelen en bouwkundige zaken voor je uitzoeken. Heb je je droomwoning gevonden, dan weten wij tot de scherpste prijs te komen onder de meest gunstige voorwaarden.

3. Afhandelen

Denk hierbij aan het controleren van de koopakte, de eindinspectie en overdracht bij de notaris.

Heb je interesse in een vrijblijvend adviesgesprek voor de aankoop van je woning? Neem dan contact met ons op!

Heeft u interesse in een van onze services of heeft u een andere vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.