Financiële ondersteuning en hulp als jouw vakantie toch anders verloopt.

Bij een reisverzekering wordt vaak gedacht aan het verzekeren van de bagage, maar dat is maar een klein deel van de dekking. Grotere financiële gevaren liggen ook op de loer. Wat dacht je van een opname in het ziekenhuis gedurende de vakantie? Mogelijk worden de volledige kosten niet uitgekeerd door jouw Nederlandse zorgverzekeraar. Je kunt ook eerder naar huis moeten door bijvoorbeeld familieomstandigheden. Met de juiste reisverzekering zijn deze financiële risico’s ingedekt.

Dekking reisverzekering

De ene reisverzekering is de andere niet. Een reisverzekering kun je zo goed mogelijk afstemmen op de vakantie. Voor wintersport is een andere dekking wenselijk in vergelijking met een zomervakantie. Ook kan het verschil maken wat je tijdens de vakantie gaat doen. Ga je voor een strandvakantie of juist voor een sportieve vakantie inclusief bepaalde gevaarlijke sporten zoals paragliding? Dit maakt de reisverzekering een adviesproduct.

Kortlopende of een doorlopende reisverzekering?

Wist je dat een doorlopende reisverzekering al uit kan bij een vakantie van twee weken? Het voordeel van de doorlopende reisverzekering is dat weekendjes weg ook verzekerd zijn. Toch is het wel zaak om voorafgaand aan de vakantie de reisverzekering nog even tegen het licht te houden. Je wilt namelijk voorkomen dat je tijdens de zomervakantie nog extra betaalt voor een wintersportdekking. Domicilie verzekeringen helpt jou graag met het kiezen van een reisverzekering op maat.

Vragen of afspraak maken?

Neem contact op