D

Een plek voor jezelf

Droom jij van een nieuwe woning voorzien van alle hedendaagse gemakken? Dan is dit je kans! Soembahof ligt centraal in Ede en wordt, zoals de naam doet vermoeden, ontwikkeld tot een groen hofje met verschillende woningtypen. In dit hofje wordt een rij van 8 koopwoningen gebouwd: 6 tussenwoningen en 2 hoekwoningen. Aan de Veenderweg worden 2 twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd die de ontwikkeling compleet maken. De woningen zijn ontworpen door TVA Architecten en krijgen een strakke en robuuste uitstraling. De rijwoningen krijgen letterlijk een groene gevel en bij de twee-onder-een-kapwoningen heb je de beschikking over een eigen oprit en garage.

Woningtypes

Tussenwoning

Midden in het woonhof vind je de zes tussenwoningen van Soembahof. De accenten in het metselwerk zorgen in combinatie met de groene gevel voor een stoere, maar warme uitstraling. De woningen zijn praktisch ingedeeld; een tuingerichte woonkamer, 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping en een zolder die diverse indelingsmogelijkheden biedt. De tuin op het zuidoosten maakt het plaatje compleet. Hier woon je heerlijk!

 • Tuin op het zuidoosten
 • Inclusief sanitair- en tegelpakket
 • Houten berging in de tuin
 • Diverse optiemogelijkheden
 • Gasloos door aansluiting op het groene warmtenet

€320.000 v.o.n.

Twee-onder-een-kapwoning

Aan de Veenderweg vind je de twee twee-onder-een-kapwoningen. Deze hebben een eigen oprit en garage en sluiten qua gevelbeeld mooi aan op de bestaande bebouwing in de straat. Met de tuingerichte woonkamer, 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een vrij indeelbare zolder kun je alle kanten op! Bovendien worden deze woningen uitgerust met een warmtepomp en ventilatiesysteem met warmteterugwinning (WTW), zodat je helemaal klaar bent voor de toekomst. Weet jij al hoe je je nieuwe woning gaat inrichten?

 • Tuin op het noordwesten
 • Aangebouwde stenen garage
 • Eigen oprit
 • Inclusief sanitair- en tegelpakket
 • Diverse optiemogelijkheden
 • Gasloos door warmtepompinstallatie
 • Ventilatiesysteem met warmteterugwinning (WTW)

€400.000 v.o.n.

Situatie

Locatie

Verkoopprocedure

Heb je interesse in een nieuwbouwwoning in Soembahof? Zo gaat de inschrijving in zijn werk!

1. Inschrijven

Op deze pagina vind je alle beschikbare informatie en verkoopstukken. Vul het online inschrijfformulier in en geef jouw favoriete bouwnummers door. Dit kan tot en met dinsdag 28 december, 12:00 uur.

2. Toewijzing

Nog diezelfde week vindt de toewijzing plaats.

Wel een woning
Krijg je een woning toegewezen? Dan bellen wij je in de laatste week van december met het goede nieuws. We plannen dan direct een vrijblijvend gesprek in om je optie te bespreken.

Geen woning

Krijg je geen woning toegewezen? Dan waren er helaas meer kandidaten dan woningen beschikbaar. We informeren je hierover per e-mail in de laatste week van december en plaatsen je op de reservelijst. Als iemand afziet van een optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de resterende kandidaten. We geven geen informatie over het aantal reservekandidaten of jouw plek op de reservelijst.

3. Verkoopgesprek

Als je een woning krijgt toegewezen, zal Domicilie Makelaars je uitnodigen voor een vrijblijvend verkoopgesprek. Tijdens het gesprek neemt de makelaar de verkoopstukken met je door en krijg je alle gelegenheid om vragen te stellen. Nog steeds enthousiast? Dan plannen we de tekenafspraak in. In de tussenliggende periode heb je de tijd om de stukken te bestuderen en staat het bouwnummer voor je onder optie.

4. Tekenen

Je definitieve keuze gemaakt? Dan wordt de koop vastgelegd in een koop-aannemingsovereenkomst (KAO). Tijdens de tekenafspraak neemt de makelaar de overeenkomst met je door en zet je je handtekening. Ook maak je nu je keuzes voor de ruwbouwopties. Na het tekenen heb je nog een bedenktijd van 7 dagen. Daarna is de koop definitief.

Vragen? Neem contact op!