Project Dalvoorde is het nieuwste stukje van de wijk Kernhem. De 30 eigentijdse woningen vormen samen een gezellige buurt met aandacht voor architectuur, ontmoeting, water en groen. In Dalvoorde heb je bovendien alle handige voorzieningen bij de hand.

Het plan

De 30 woningen zijn verdeeld over meerdere woonblokken rond een gezamenlijke binnenhof. In de hof liggen voldoende openbare parkeerplaatsen waar je je auto kwijt kunt. Hier is ook alle ruimte voor ontmoeting met de buurt, van een praatje tot een gezellige buurtbarbecue. Aan de buitenzijde kijkt een groot deel van de woningen uit op water of groen. Er zijn drie verschillende woningtypes met elk een uniek karakter, maar allemaal met een warme, eigentijdse architectuur en mooi afgewerkte details.

Prijsrange: €287.500 t/m €370.000 v.o.n.

Woningtypes

Er zijn drie verschillende woningtypes die elk een eigen karakter hebben: Westrand, de Scherven en Groene Hoven.

Westrand

Aan de westzijde van het project liggen de woningen van het type ‘Westrand’. Twee rijen van negen woningen vormen samen met het appartementencomplex een stijlvol en robuust woonblok in een stoere architectuur.

Bekijk type Westrand

De Scherven

De woning van type ‘De Scherven’ ligt aan de oostzijde van het project. Deze woning is gericht op de bestaande wijk en heeft een architectuur gekregen die daar mooi bij aansluit. De woning heeft twee lagen en een kap.

Bekijk type De Scherven

Groene Hoven

De woningen van de ‘Groene Hoven’ hebben net als de woningen van ‘De Scherven’ twee woonlagen en een kap. Maar hier is gekozen voor een lichtgrijze gemêleerde steensoort, die deze woonblokken een geheel eigen uitstraling geeft.

Bekijk type Groene Hoven