In 25 jaar tijd is er veel gebeurd en een hoop veranderd. Het team is niet alleen enorm gegroeid, Domicilie is ook twee keer verhuisd én er werd een kantoor in Nijkerk geopend. ,,Het begon allemaal in 1998 aan de Detmarlaan”, vertelt Nick. ,,Domicilie was destijds al een full-servicekantoor, waarbij we ons bezighielden met woningen en bedrijfsonroerendgoed. Ook hadden we een samenwerking met het naastgelegen hypotheekkantoor.”

Na vier jaar verhuisde het makelaarskantoor naar de Molenstraat. Nick: ,,We waren erg enthousiast over deze locatie, omdat we alles in de etalage konden presenteren. Aangezien het internet destijds nog niet zo ontwikkeld was als nu, maakten we gebruik van etalages om nieuwbouwprojecten, artist impressions en banners tentoon te stellen. Het voelde meer als een winkel dan als een kantoor; een perfecte basis om ons te profileren en door te groeien in Ede en omgeving. In 2012 kwam het kantoor in Nijkerk erbij, waardoor we Domicilie regionaal gezien nog beter op de kaart konden zetten”.

,,Wij verplaatsen ons steeds weer opnieuw in degene die tegenover ons zit, dat is onze kracht.”

Besef

In zo’n jubileumjaar komt volgens Nick het besef dat Domicilie de afgelopen jaren is uitgegroeid tot toonaangevend makelaarskantoor in de regio extra binnen. ,,‘Hoe?’, vraag je je dan af. Het is namelijk niet zo dat dit altijd het doel is geweest, wel hebben we altijd ons best gedaan om ons steeds weer opnieuw te verplaatsen in degene die tegenover ons zit en dat zullen we ook altijd blijven doen. Wat beweegt de opdrachtgever? Hoe kunnen we degene op de beste manier van dienst zijn? Dat vergt mensenkennis, maar ook vakkennis”, zegt Nick.

Het is echt niet altijd even makkelijk geweest. Ook dat besef is er wel degelijk. ,,Je weet nooit hoe het loopt. De financiële crisis heeft er behoorlijk ingehakt, evenals de oorlog in Irak en Corona, maar dat hebben we allemaal op een goede manier doorstaan. Toen Funda van start ging in 2001, zagen we dat eerst ook als een bedreiging. Al snel bleek dat dit echter nieuwe kansen bood, we konden ineens sneller een groot publiek bereiken én prachtige presentaties van woningen maken. Vandaag de dag hebben we te maken met een stijgende rente, verduurzaming, de stikstofcrisis en nieuwbouw die zienderogen afneemt en daarmee ook de doorstroom op de woningmark. Dit soort zaken houden je scherp. Iedere fase heeft zijn eigen aanpak nodig.”

Wij vieren ons 25-jarig bestaan met jou!

Omdat wij ons 25-jarig bestaan dolgraag met jou willen vieren, staan er dit najaar speciale jubileumacties op het programma! Houd onze Facebook- en Instagrampagina’s goed in de gaten, of kijk op onze jubileumpagina!