Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Altijd op de hoogte blijven van ons actuele woningaanbod?

Download dan onze GRATIS app

Makelaar Nijkerk

Wil je je woning in Nijkerk of omgeving verkopen of een huis kopen? Dan zijn wij de makelaar in Nijkerk die je moet hebben! Met onze jarenlange ervaring, persoonlijke aanpak en heldere communicatie helpen wij je graag jouw woonwensen waar te maken. 

Waardebepaling van je woning

Ben je benieuwd naar de waarde van je woning? Vraag dan een gratis waardebepaling van je woning aan en wij komen graag bij je langs!

Domicilie als verkoopmakelaar

De eerste stap is een geheel vrijblijvend gesprek bij je thuis, waarin je wensen besproken worden en de makelaar onze werkwijze kan toelichten. Ook geeft de makelaar een gratis mondelinge waardebepaling van je woning. Hieruit volgt een realistische vraagprijs. 

Wij hanteren de DomicilieMethode® voor de verkoop van elk huis:

1. Het op de markt brengen van je woning

Als eerste maken wij gezamenlijk een marketingplan, waarin we bepalen hoe wij de woning het beste onder de aandacht kunnen brengen bij potentiele kopers. Tijdens de verkoop is er veel contact tussen jou en de makelaar. Wij bespreken de voortgang van de verkoop, maar ook hoe wij de woning nog meer onder de aandacht kunnen brengen. 

2. Bezichtigen en onderhandelen

De makelaar organiseert de bezichtigingen en bij grote belangstelling organiseren wij open dagen voor je woning. Ontvangen wij een bod, dan bespreek je dit samen met de makelaar en adviseert hij jou over de vervolgstappen. Daarbij onderhandelt de makelaar scherp over de prijs en voorwaarden.

3. Het afhandelen van de verkoop 

Wanneer je akkoord bent gegaan met het bod, maakt de makelaar alles in orde voor de definitieve verkoop. Wij voeren het contact met de notaris en kijken de aktes na. Ook staan wij je bij gedurende de overdacht. 

>> Lees meer over onze werkwijze bij het verkopen van je woning <<

Domicilie als aankoopmakelaar

Als makelaar in Nijkerk zijn wij bekend met het woningaanbod in de regio. Om een match te maken tussen jou en je droomwoning, bespreek je eerst je woonwensen met de makelaar. Aan de hand hiervan maken wij een profielschets van je toekomstige droomwoning. 

Zoeken

Met de profielschets in de hand gaan onze makelaars aan de slag. Wij stellen voor jou een selectie van woningen samen die voldoen aan je woonwensen.

Bezichtigen en onderhandelen

Zit tussen het aanbod jouw droomhuis, dan gaan wij over naar de volgende stap. Onze makelaar zal in contact treden met de verkopende partij om de onderhandelingen te starten. Wij zorgen dat je de scherpste prijs krijgt voor je woning. Daarnaast hebben wij ook de kennis in huis om je te helpen bij het in orde maken van je hypotheek.  

Afhandelen

Ook nadat het bod is geaccepteerd ondersteunen wij je bij de afhandeling. Denk hierbij aan het verzorgen en controleren van de koopakte en begeleiding bij de inspectie en overdracht bij de notaris.

Heb je vragen over de aan- of verkoop van een woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact  met ons op. 

>> Lees meer over onze aanpak bij de aankoop van jouw nieuwe woning <<