Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Altijd op de hoogte blijven van ons actuele woningaanbod?

Download dan onze GRATIS app

Makelaar Ede

Ben je op zoek naar een goede makelaar in de omgeving Ede voor het kopen of verkopen van een woning? Schakel dan de ervaren makelaars van Domicilie in. Als full service makelaarskantoor ondersteunen wij je graag optimaal bij de verkoop of aankoop van je woning. Onze ervaren makelaars zijn persoonlijk betrokken en verdiepen zich helemaal in jouw situatie. Professionaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Zeggen wat je doet en (meer) doen wat je zegt, dat is onze mentaliteit!

Waardebepaling van je woning

Wil je eerst weten wat je woning waard is? Wij komen graag vrijblijvend langs voor een gratis waardebepaling en verkoopadvies van je huis. Maak een afspraak met een van onze makelaars. 

Domicilie als verkoopmakelaar

In het eerste vrijblijvende verkoopgesprek bespreekt de makelaar jouw wensen en de manier waarop wij denken de woning het beste te kunnen verkopen. De verkoopmakelaars van Domicilie hebben veel kennis van de lokale huizenmarkt en weten je woning op waarde te schatten. Hieruit volgt een realistische vraagprijs en verwachte opbrengst. 

Voor elke verkoop hanteren wij de DomicilieMethode®. Deze methode bestaat uit drie losstaande, op elkaar aansluitende onderdelen, die gelijk staan aan de drie fases van het verkoopproces.

1. Het op de markt brengen van je woning

Samen stellen wij een uniek verkoop- en marketingplan op voor je woning. Hierin staat bijvoorbeeld welke middelen wij inzetten om de woning onder de aandacht te brengen. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende promotiepakketten. 

2. Het bezichtigings- en onderhandelingsproces

In deze fase organiseren en begeleiden wij de bezichtigingen. Wanneer er een bod op je woning wordt uitgebracht, bepalen wij samen de juiste strategie. Vervolgens onderhandelen wij voor jou op het scherpst van de snede met als doel: een zo gunstig mogelijke prijs en voorwaarden voor jou als verkoper. 

3. Het afhandelen van de verkoop 

Zodra je akkoord bent gegaan met het bod, zorgen wij dat alles gereed wordt gemaakt voor de definitieve verkoop. Zo controleren wij de aktes en houden wij contact met de notaris. Daarnaast staan wij je bij tijdens de daadwerkelijke overdracht.

Zo nemen wij je alle zorgen rondom de verkoop van je woning uit handen! Interesse in een gratis adviesgesprek? Neem contact met ons op!

>> Lees meer over onze verkoopmethode <<

Domicilie als aankoopmakelaar

Het kopen van een huis kan een complex en lastig proces zijn, zeker in deze krappe markt waarin de vraag groot is en het aanbod beperkt. Een persoonlijke en vertrouwde aankoopmakelaar aan je zijde kan dan echt het verschil maken. Wij zijn je graag van dienst bij het zoeken naar jouw ideale woning, de onderhandeling en de afhandeling. Wij luisteren naar je wensen en geven je duidelijkheid en inzicht in wat er allemaal komt kijken bij het zoeken naar en kopen van een huis.

1. Zoeken

Als makelaar in Ede zijn wij uitstekend op de hoogte van het woningaanbod in de regio. Op basis van jouw woonwensen gaan wij gericht op zoek en maken wij een selectie van woningen die bij je passen. Wij hebben ook de kennis en expertise in huis om met je te kijken naar je financiële mogelijkheden. 

2. Bezichtigen en onderhandelen

Vervolgens kunnen wij samen de geselecteerde woningen bezichtigen. De aankoopmakelaar kan de woning objectief en kritisch beoordelen en bouwkundige zaken voor je uitzoeken. Heb je je droomwoning gevonden, dan weten wij tot de scherpste prijs te komen onder de meest gunstige voorwaarden.  

3. Afhandelen

Denk hierbij aan het controleren van de koopakte, de eindinspectie en overdracht bij de notaris. 

Heb je interesse in een vrijblijvend adviesgesprek voor de verkoop van je woning? Neem dan contact met ons op!