Domicilie Verhuisservice

Verhuizen? Domicilie Makelaars helpt je!

Na het aan- of verkopen van je huis begint het zware werk: de verhuizing. Als makelaar weten we dat een verhuizing best stressvol kan zijn. Daarom houdt onze service niet op na het tekenen van de koopakte. De dozen inpakken en uitpakken moet je zelf doen, maar op alle andere vlakken helpen we je graag een handje. Schakel je ons in als aan- of verkoopmakelaar? Dan maak je gratis gebruik van de Domicilie Verhuisservice!

Verhuisbus voor de verhuisdag

Op de dag van je verhuizing kun je alle hulp gebruiken die er is. Daarom kun je kosteloos een dag gebruikmaken van onze verhuisbus. Lukt het je niet om in één dag te verhuizen? In overleg kan de verhuisbus ook langer worden gehuurd. Neem minimaal 3 weken voor de verhuizing contact met ons op, zodat we de verhuisbus op tijd voor je kunnen reserveren.

10 gratis verhuisdozen

Een verhuizing begint al bij het inpakken van de spullen in je oude huis. Omdat een goed begin het halve werk is, krijg je van ons 10 verhuisdozen cadeau. Met een handig label op de dozen zorg je ervoor dat de spullen in je nieuwe huis op de juiste plek terechtkomen.

De verhuisbus reserveren of de verhuiskaarten aanvragen? Neem contact op!

Vul het formulier in