Woonklaar

Als jij straks de toekomstige huurder bent van een van deze woningen, heb je al heel wat voordeel te pakken! De appartementen worden namelijk opgeleverd met een badkamer, toilet en een volledig ingerichte keuken. Ook zijn de wanden en plafonds al voor je afgewerkt.

DUURZAAM
De woningen zijn gebouwd om milieubewust te wonen en zuinig om te gaan met energie (A++). Zo zijn de woningen uitstekend geïsoleerd en voorzien van een duurzame warmtepomp die warmte uit de buitenlucht haalt. Tel hier een comfortabele vloerverwarming bij op en je bent het hele jaar voorzien van een zeer fijn binnenklimaat. Met een zonnepaneel op het dak wek je ook nog eens een deel van de benodigde energie zelf op, waardoor je een lagere energierekening hebt!

Locatie

Procedure

Inschrijfperiode
De inschrijving is gesloten en alle appartementen zijn inmiddels toegewezen aan de desbetreffende huurders.

Selectieperiode
Indien u het inschrijfformulier compleet heeft ingevuld zullen wij het in behandeling nemen. Krijg je een woning toegewezen? Dan bellen we je binnen ca. 2 weken met het goede nieuws. Krijg je geen woning toegewezen? Dan ontvang je hierover per e-mail bericht en plaatsen we je automatisch op de reservelijst.

Inleverperiode
Na de toewijzing zullen wij bij de geselecteerde kandidaten alle benodigde documenten opvragen. Zie hiervoor de ‘Checklist documenten’. Hiervoor zal maar een korte tijd aangewezen zijn. Zijn de documenten niet volledig of te laat, dan vervalt helaas je plek op de lijst.

Check en toewijzing
Wij zullen alle documenten controleren op echtheid en of deze overeenkomsten met onze toewijzingscriteria. Komen deze overeen? Dan doen wij nog een credit check. Hebben we na het controleren van de documenten vanuit de geselecteerde potentiële huurders iedereen kunnen koppelen aan een passend appartement? Dan word je op de hoogte gebracht en plannen we een tekenafspraak in.

Tekenen huurovereenkomst
De tekenafspraken vinden op zeer korte termijn plaats op ons kantoor in Ede. Nadat je je handtekening hebt gezet ben je de gelukkige huurder van een prachtig nieuwbouwappartementen in het project Coopman Kwartier!

BELANGRIJK:

 • minimaal € 3800,- bruto inkomen;
 • huur je met partner? Dan telt het 2e inkomen voor 50% mee;
 • contract voor in eerste instantie 2 jaar.

Selectiecriteria

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning, worden door de verhuurder een aantal toewijzingscriteria gehanteerd:

 • Het bruto maandsalaris dient 3 x bruto maandhuur te bedragen.
 • Bij tweeverdieners wordt het tweede inkomen voor de helft meegerekend.
 • De woning wordt niet verhuurd aan studenten, hierop worden geen uitzonderingen gemaakt.
 • Huisdieren zijn niet toegestaan.

De definitieve beoordeling van de huurkandidaten vindt na de inschrijving plaats via een zogenaamde ‘credit check’. Daarvoor moeten wij een aantal van je persoonlijke gegevens, zoals een geldige legitimatie, maandelijkse inkomsten en de huidige woonsituatie kunnen inzien. Zie hiervoor de ‘Checklist documenten’.

Specificaties huren:

 • De huurperiode bedraagt in eerste instantie maximaal 2 jaar (bepaalde tijd).
 • De waarborgsom bedraagt 2x de bruto maandhuur.
 • De eerste maand huur en de waarborgsom dienen voor oplevering van de woning te zijn voldaan.
 • De oplevering staat gepland voor 14 juni 2024, maar hangt nog af van aansluiting van de nutsvoorzieningen. Dit is dus nog onder voorbehoud.

Inschrijven

De inschrijving is inmiddels gesloten en de appartementen zijn toegewezen aan de gelukkigen.