1. Natuurlijke materialen

In de natuur komt iedereen tot rust. Maar niet iedereen heeft tijd om de natuur in te trekken. Daarom halen we in 2022 de natuur naar binnen. Dit doen we door het gebruik van natuurlijke materialen, zoals marmer, hout, aardewerk, linnen of rotan. Natuurlijke materialen in je woning zijn niet alleen mooi, maar geven ook een bijzonder effect: we komen letterlijk down-to-earth.

2. Organische vormen

Organische vormen zie je in 2022 overal. Organische vormen doen ons denken aan de natuur en brengen ons balans. Door ronde en zachte vormen te gebruiken in ons interieur, zorgen we voor evenwicht en comfort. Dus geen harde randen of strakke lijnen dit jaar.

 3. Afgevlakte tinten

Ook in het kleurenpalet gaan we terug naar de basis. We zien voornamelijk zachte en vriendelijke kleuren. Denk aan terra, nude, een afgevlakte groen of een warme okergeel. Deze kleuren staan symbool voor de natuur, veiligheid en geborgenheid.

4. Kwaliteit voor kwantiteit

Dat we rust willen creëren in ons huis, is duidelijk geworden. Maar dat we dit ook zien in de meubels, is nieuw. Weinig tierelantijntjes en grote kwaliteit meubels is helemaal in. Door met grote gebaren onze woning in te richten, voelen we ons op ons gemak. Het liefst is ons interieur zo minimalistisch mogelijk.

5. (Multi)functioneel

Ons huis is niet alleen meer om te relaxen en te slapen, maar het is ook een werkplek geworden. Doordat er allerlei verschillende activiteiten plaatsvinden in één ruimte, wordt een kamer multifunctioneel. Smart furniture wordt een steeds bekender begrip.

6. Persoonlijke voorkeur

Omdat we zoveel tijd besteden in ons huis, willen we het interieur ook persoonlijk maken. Dit doen we door onze eigen smaak en stijl te presenteren. Ook seizoenen en cultuur spelen een grote rol in de inrichting van onze woning. We maken van ons huis een heerlijk thuis.

Wil je vaker trends en tips krijgen over interieur en wonen? Meld je aan voor de nieuwbrief en/of volg ons op social media.