Bedrijfspand Nijkerk

Domicilie Bedrijfshuisvesting ondersteunt u bij de aankoop, verkoop, huur of verhuur van uw bedrijfspand in Nijkerk en de omliggende regio. Hierbij nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen, zodat u verder kan met uw dagelijkse werkzaamheden. Dankzij onze expertise en ervaring haalt u het meeste uit de verhuur, verkoop, aanhuur of aankoop. Ook voor beleggingen en bedrijfsadvies kunt u bij ons terecht. Onze makelaars zijn gedreven en luisteren goed naar uw wensen en eisen. Onze mentaliteit: zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Daar mag u ons aan houden!

Verhuur en verkoop

De makelaars van Domicilie hebben een groot netwerk in de regio en weten wat er speelt in de markt. Daarmee krijgt u het beste advies voor de verhuur of verkoop van uw kantoor, winkel of bedrijfsruimte. Wij adviseren u onder andere over de marktontwikkelingen, juridische aspecten, financiële risico’s en de verwachte huur – of verkoopopbrengst. Onderhandelen doen wij voor u op het scherpst van de snede en ook de afwikkeling kunt u zonder zorgen aan ons overlaten.

Heeft u interesse in een van onze services of heeft u een andere vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.