Bedrijfspand Ede

Domicilie is dé makelaar voor bedrijfshuisvesting in Ede en de gehele regio. Of u nu denkt aan de verhuur, verkoop, aanhuur of aankoop van uw bedrijfsruimte, onze ervaren bedrijfsmakelaars adviseren en begeleiden u graag. Ook voor vastgoedbeleggingen en het uitvoeren van kwalitatief hoogwaardige taxaties op maat zit u bij Domicilie goed. Naast onze uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt en ons omvangrijke netwerk kunnen wij meer voor u betekenen. Onze makelaars zijn persoonlijk betrokken en verdiepen zich helemaal in uw situatie. Zo bent u gegarandeerd van een aanpak die bij u past.

Verhuur en verkoop

Bij het verhuren of verkopen van uw bedrijfspand, winkel- of kantoorruimte is het prettig om een makelaar aan uw zijde te hebben die precies weet wat er speelt in de commerciële vastgoedmarkt. Welke financiële risico’s zijn er, wat is een reële verhuur-/verkoopopbrengst, welke juridische aspecten spelen mee, hoe kan het pand het beste in de markt worden gezet? De bedrijfsmakelaars van Domicilie kunnen u als geen ander adviseren over de te nemen stappen. Tijdens het gehele traject staan uw wensen en eisen centraal. Wij vinden hierin heldere communicatie belangrijk, zo weet u op elk moment wat de status is.

Heeft u interesse in een van onze services of heeft u een andere vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.