D

Wat betekent turn-key?

Eigenlijk zegt het woord het al, je draait de sleutel om en kunt beginnen. In de praktijk houdt dit in dat alles volledig ingericht en klaar is om in principe direct aan de slag te gaan op moment van oplevering. Je hoeft je je niet meer druk te maken over de inrichting en kantoormeubilair, aangezien dit al allemaal geregeld en aanwezig is. Ook hoef je je geen zorgen te maken over andere faciliteiten, zoals koffie-en theefaciliteiten, internet en schoonmaak.

Voordelen turn-key bedrijfs- of kantoorpand

Een van de voordelen van een turn-key bedrijfs- of kantoorpand is dat het veel tijd, kosten en moeite bespaart. Ondernemers hoeven namelijk geen meubilair, apparatuur te kopen of te investeren in andere faciliteiten. Ook voor huurders kan een turn-key kantoorruimte erg interessant.

Nadelen turn-key bedrijfs- of kantoorpand

Ondanks een turn-key kantoorruimte- of bedrijfspand voordelen kent, zitten er ook nadelen aan verbonden. De prijs van deze panden die je koopt of huurt ligt over het algemeen hoger dan onafgewerkte panden. Ook kan een turn-key pand beperkend zijn qua keuzemogelijkheden met betrekking tot het interieur en de inrichting, helemaal bij hele specifieke wensen en eisen.

Turn-key: wat zeggen onze makelaars hierover?

“Regelmatig krijgen wij de vraag wat er met turn-key bedoeld wordt. Wij als makelaar in de wijde omgeving van Ede en Nijkerk merken een turn-key kantoorruimte of – bedrijfspand doorgaans sneller verhuurd of verkocht wordt, helemaal als deze aansluiten bij de huidige trends en wensen van nu. En voldoet het pand aan de laatste duurzaamheidseisen? Dan heb je al helemaal een streepje voor! Het volledig ontzorgen is iets waar men steeds meer waarde aan hecht, ook in de wereld bedrijfshuisvesting. Een turn-key kantoorruimte of -bedrijfspand sluit dan ook helemaal aan bij die wens”, aldus De Boer.

 

 

Turn-key kantoor in Ede, Nijkerk en omgeving

Bent u op zoek naar een (turn-key) kantoorruimte? Of naar een winkelruimte of bedrijfspand? De bedrijfsmakelaars van Domicilie adviseren en begeleiden u graag met de zoektocht naar dé perfecte ruimte voor uw onderneming of met de zoektocht naar dé geschikte kopers of huurders voor uw bedrijfsruimte. Hiernaast adviseren wij u graag op het gebied van financiering, beleggingsportefeuilles en -strategie, (her)ontwikkelingsconcepten, haalbaarheidsstudies en huisvestingadvies. Vrijblijvend kennismaken?