D

Woningwaarde Weken

Ontdek de waarde van jouw huis

Van 1 t/m 31 maart zijn het de Woningwaarde Weken bij Domicilie! Heb jij verhuisplannen of ben je benieuwd wat jouw huis waard is in de huidige markt? Onze makelaars komen gratis en vrijblijvend bij je langs om de waarde van je woning te bepalen. Zo ben jij klaar voor de volgende stap. Ben jij benieuwd? Plan nu jouw afspraak in!

Stappenplan

Stap 1: Afspraak maken

Meld je aan via onderstaand formulier of bel naar een van onze vestigingen. Wij plannen een vrijblijvende afspraak met de makelaar wanneer het jou uitkomt.

Stap 2: Voorbereiding makelaar

De afspraak is ingepland. Tijd voor ons om ons klaar te maken voor de waardebepaling. We gaan onder andere op zoek naar informatie over jouw huis, kijken naar de marktsituatie in jouw buurt en de actuele prijsontwikkeling. Zo zijn wij goed voorbereid!

Stap 3: Makelaar op bezoek

Onze makelaar komt bij jou thuis langs om een goed beeld van jouw huis te krijgen en al je vragen te beantwoorden. Ook ontvang je een vrijblijvend verkoopadvies. Met alle verzamelde informatie kan de makelaar de woningwaarde bepalen.

Stap 4: Woningwaarde bepaald

De makelaar brengt je persoonlijk op de hoogte van de marktwaarde van jouw huis.

Klaar voor de volgende stap? Wij helpen je graag met de verkoop en/of aankoop van je (nieuwe) huis. Ook ons hypotheek-team staat voor je klaar met persoonlijk advies. We denken graag met je mee!

Afspraak maken

Maak een afspraak voor een GRATIS waardebepaling

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op!