D

Woningwaarde Weken

Ontdek de waarde van jouw huis én profiteer van een extra gunstig verkooptarief!

Van 2 t/m 27 oktober zijn het de Woningwaarde Weken bij Domicilie! Heb jij concrete verhuisplannen of ben je benieuwd wat jouw huis waard is in de huidige markt? Onze makelaars komen vrijblijvend bij je thuis langs voor een gratis waardebepaling van je woning. Zelfs op zaterdag! Zo ben jij klaar voor een eventuele volgende stap. Ben je benieuwd? Plan nu jouw afspraak in.

Stappenplan

Stap 1: Afspraak maken

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier of bel naar een van onze kantoren. Wij plannen een vrijblijvende afspraak in op een dag die jou en de makelaar schikt.

Stap 2: Voorbereiding makelaar

De afspraak is ingepland. Tijd voor de makelaar om zich klaar te maken voor de waardebepaling. Hiervoor doet de makelaar onderzoek naar de ligging en staat van jouw woning, de actuele prijsontwikkeling en de marktsituatie in jouw buurt. Zo zijn wij goed voorbereid!

Stap 3: Makelaar op bezoek

Onze makelaar komt bij jou thuis op bezoek om een goed beeld van je huis te krijgen en al jouw vragen te beantwoorden. Deze afspraak duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Stap 4: Woningwaarde bepaald

De makelaar brengt je mondeling op de hoogte van de marktwaarde van jouw huis. Naast de prijs bespreekt de makelaar ook eventuele tips die de verkoopwaarde ten goede zouden komen of wanneer het juiste moment is om je woning te koop aan te bieden. Zo kun je een betere beslissing maken over de volgende stap. We adviseren je graag over de beste aanpak!

 

Klaar voor de volgende stap? Wij helpen je graag met de verkoop en/of aankoop van je (nieuwe) huis. Ook ons hypotheekteam staat voor je klaar met persoonlijk advies. We denken graag met je mee!

Profiteer van een extra gunstig tarief

Mogen wij na de waardebepaling je woning verkopen? Dan profiteer je van een extra gunstig verkooptarief wanneer je ons vóór 31 oktober de verkoopopdracht gunt. Over de details en mogelijkheden informeren we je graag in een persoonlijke kennismaking.

Afspraak maken

Maak een afspraak voor een GRATIS waardebepaling

Tijdens de Woningwaarde Weken kun je ook op zaterdag 7, 14 en 21 oktober een waardebepaling inplannen tussen 10:00 en 13:00 uur!

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!