Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Weerdestein 77

4984743
6714 CK

Weerdestein 77

€ 169 500 k.k.

Weerdestein 77

  • 65 m² woonopp.
  • 3 kamers kamers

Starters opgelet! Driekamerappartement te koop! In Veldhuizen kun jij de nieuwe bewoner worden van dit lichte driekamerappartement op de tweede...

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Starters opgelet! Driekamerappartement te koop!

In Veldhuizen kun jij de nieuwe bewoner worden van dit lichte driekamerappartement op de tweede verdieping. Door de grote ramen kijk je uit op de hoge bomen die het zonlicht filteren en zorgen voor de juiste sfeer. Er zijn twee slaapkamers, twee balkons en een leuke woonkamer met een aparte keuken.
Voor je fiets en andere spullen heb je de beschikking over een grote berging in de onderbouw. Kom kijken naar dit fijne appartement en wie weet zit jij over een paar maanden op één van de balkons met een hapje en een drankje.

Het appartement staat in de ruim opgezette, groene wijk Veldhuizen vlakbij winkelcentrum Bellestein, scholen, sportschool Veenendaal en er zijn goede busverbindingen naar het centrum en het treinstation. Voor je hardlooptraining of picknick is het Proosdijpark op nog geen 300 meter de ideale plek en via de Molenstraat fiets je zo het centrum in.

De indeling is als volgt:
Appartementengebouw:
Op de begane grond is de afgesloten, gezamenlijke entree met een intercominstallatie en de trap naar de verdiepingen. Via de trap kom je op de tweede verdieping; dankzij de kleinschalige opzet van het portiek zijn er maar twee appartementen per verdieping. In de onderbouw heb je de beschikking over een eigen (fietsen)berging.

Appartement:
Het appartement heeft een ruime hal van waaruit onder andere de meterkast en de toiletruimte met fonteintje te bereiken zijn. De woonkamer is een lichte leefruimte met meerdere grote ramen en een deur naar een van de balkons. Er is genoeg ruimte voor een zithoek, tv-meubel en een eet-/werktafel.

Aan de achterzijde van het appartement is de dichte keuken met een praktische wandopstelling. Vanuit de keuken is het tweede balkon met mooi uitzicht over het brede plantsoen bereikbaar.

Het appartement heeft twee ruime slaapkamers. De grote slaapkamer beschikt over een stook/wasruimte, waar de cv-ketel hangt. De tweede kamer is een prima slaap- of werkkamer en heeft net als de woonkamer een deur naar het balkon.
De badkamer is te bereiken vanuit de grote slaapkamer en vanuit de keuken. De ruimte is ingedeeld met een ruime douche, wastafelmeubel en een wasmachineaansluiting.

Exterieur:
Het appartement heeft twee balkons, gelegen op het noordoosten en zuidwesten. Zo kun je gedurende de dag kiezen of je in de zon of schaduw wilt zitten.

Bijzonderheden:
- Twee balkons;
- Verwarming via blokverwarming, warm water via een geiser;
- De VvE bijdrage is circa € 129,58 per maand;
- Voorschot stookkosten bedragen circa €70,- per maand;
- Koper heeft de keuze uit de volgende projectnotarissen: Van Putten en van Apeldoorn Notarissen, Notaris.com of Posthuma en Schutte Notarissen;
- LET OP, de woning mag alleen verkocht worden aan personen voor zelfbewoning. Beleggers mogen de woning niet kopen!

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:Weerdestein 77

Prijs:€ 169 500 k.k.

Status:Verkocht onder voorbehoud

Soort woning:portiekflat

Type:appartement

Bouwjaar:1967

Woonoppervlakte:65 m²

Inhoud:210 m³

Kamers:3 kamers

Slaapkamers:2 slaapkamers

Locatie

Foto

Foto's