Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Weerdestein 63

4811156
6714 CK

Weerdestein 63

€ 165 000 k.k.

Weerdestein 63

  • 61 m² woonopp.
  • 3 kamers kamers

Starters opgelet! Driekamerappartement te koop! In Veldhuizen kun jij de nieuwe bewoner worden van dit lichte driekamerappartement op de derde...

Brochure:

Brochure appartement - Weerdestein 63, Ede.pdf

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Starters opgelet! Driekamerappartement te koop!

In Veldhuizen kun jij de nieuwe bewoner worden van dit lichte driekamerappartement op de derde verdieping. Door de grote ramen kijk je uit op de hoge bomen die het zonlicht filteren en zorgen voor de juiste sfeer. Er zijn twee slaapkamers, twee balkons (oost en west) en een leuke woonkamer met een aparte keuken.
Voor je fiets en andere spullen heb je de beschikking over een grote berging in de onderbouw. Kom kijken naar dit fijne appartement en wie weet zit jij over een paar maanden op één van de balkons met een hapje en een drankje.

Het appartement staat in de ruim opgezette, groene wijk Veldhuizen vlakbij winkelcentrum Bellestein, scholen, sportschool Veenendaal en er zijn goede busverbindingen naar het centrum en het treinstation. Voor je hardlooptraining of picknick is het Proosdijpark op nog geen 300 meter de ideale plek en via de Molenstraat fiets je zo het centrum in.

De indeling is als volgt:
Appartementengebouw:
Aan een rustig plein is de afgesloten, gezamenlijke entree bereikbaar. De entree toegankelijk voor 6 appartementen. In de onderbouw van het gebouw heb je de beschikking over een grote (fietsen)berging en met de trap kun je de bovengelegen appartementen bereiken.

Derde verdieping:
Via de trap kom je op de derde verdieping waar de entree van dit appartement is. Vanuit de hal heb je toegang tot de woonkamer, toiletruimte, keuken en twee van de drie slaapkamers.
De woonkamer ligt aan de westzijde van het appartement en heeft een deur naar het balkon aan de voorzijde. Aan de andere zijde is de dichte keuken. De vernieuwde opstelling heeft veel bergruimte in de onder- en bovenkasten. In de keuken is de deur naar het tweede balkon.
Het appartement heeft twee slaapkamers. De eerste slaapkamer is vanuit de woonkamer te bereiken en tevens de grootste van de twee. De tweede kamer grenst aan het balkon aan de voorzijde. De badkamer is ingedeeld met een douche, een wastafel en een plek voor de wasmachine. Het toilet zit in een aparte ruimte, bereikbaar vanuit de hal.

Exterieur:
Het appartement heeft twee balkons, één aan de oostzijde en één aan de westzijde. Op beide balkons geniet je van het uitzicht op de groene woonomgeving met de mooie bomen; uitzicht dat nooit verveelt.

Bijzonderheden:
- Twee balkons;
- Verwarming via blokverwarming, warm water via een geiser;
- De VvE bijdrage is € 129,70 per maand;
- Voorschot stookkosten € 80,00 per maand;
- Koper heeft de keuze uit de volgende projectnotarissen: Van Putten en van Apeldoorn Notarissen, notaris.com of Posthuma en Schutte Notarissen;
- LET OP, de woning mag alleen verkocht worden aan personen voor zelfbewoning. Beleggers mogen de woning niet kopen!

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:Weerdestein 63

Prijs:€ 165 000 k.k.

Status:Beschikbaar

Soort woning:portiekflat

Type:appartement

Bouwjaar:1967

Woonoppervlakte:61 m²

Inhoud:201 m³

Kamers:3 kamers

Slaapkamers:2 slaapkamers

Locatie

Foto Plattegrond

Foto's

  • Plattegrond