Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Vrijstaande woning | Aan de Bosrand 0 ong

4858960
6711 XJ

Vrijstaande woning | Aan de Bosrand 0 ong

€ 749 000 v.o.n.

Vrijstaande woning | Aan de Bosrand 0 ong

  • 183 m² woonopp.
  • 5 kamers kamers

Wonen met het bos als je achtertuin? Er zijn nog maar 4 vrijstaande woningen beschikbaar binnen het nieuwbouwplan aan de Bosrand in Ede. BOUWNUMMER 9...

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Wonen met het bos als je achtertuin? Er zijn nog maar 4 vrijstaande woningen beschikbaar binnen het nieuwbouwplan aan de Bosrand in Ede.

BOUWNUMMER 9 KENMERKEN
Kaveloppervlak: 451 m²
Achtertuin diep: circa 17.2 meter
Achtertuin breed: circa 14.0 meter
Woonoppervlak: 183 m²
Garage: 15 m²
Kapvorm: Plat dak
Steenkleur: Brons

HET PLAN
Aan de Bosrand in Ede, een prachtige locatie met het bos als uw achtertuin en vlakbij het centrum van Ede. 17 vrijstaande- en 4 twee-onder-één-kapwoningen op zo'n unieke plek! Dit is echt een kans uit duizenden!
Simon Stevin is een nieuwe wijk op het voormalige kazerneterrein in Ede, Gelderland. In deze wijk, met een grote diversiteit aan woningen, wordt momenteel de laatste hand gelegd aan één van de pareltjes van dit terrein: we hebben het dan over het luxe nieuwbouwproject Aan De Bosrand.

LIGGING
Verlangt u naar de rust van de natuur, en de kinderen naar het vertier van een bruisende stad? Aan de Bosrand heeft de oplossing voor beide wensen. Want u woont hier niet alleen aan de rand van de Hoge Veluwe, maar ook aan de rand van de gezellige stad Ede.
Bij Aan de Bosrand is de Veluwe uw achtertuin. Hier loopt u zo het bos in of de heide op. Op slechts tien autominuten vindt u de schoonheid van Nationaal Park de Hoge Veluwe met eeuwenoude bomen, statige lanen en imposante monumentale landhuizen en kastelen. De natuur rondom Ede nodigt uit tot eindeloze zwerftochten op de fiets, te paard of wandelend. Tegelijkertijd kunt u volop genieten van de levendigheid van de stad Ede. Wat dacht u van winkelen in het centrum, genieten van de vele restaurants en gezellige kroegjes, een filmpje pakken bij Pathé Ede of nieuwe smaken ontdekken op de foodfestivals van Ede. Of laat u zich liever verrassen door de programma’s van Akoesticum, het nationale trainingscentrum voor podiumkunsten, Cultura en poppodium Astrant.

Kortom; Aan de Bosrand, een inspirerende omgeving voor jong en oud!

DE WONINGEN
De indeling van deze woningen is met zorg en zo functioneel mogelijk samengesteld. Voor uw eigen ideeën en wensen heeft u na ondertekening van de koop- en aanneemovereenkomst een gesprek met de kopersbegeleiding van Bolton Bouw. Zij zal u adviseren en begeleiden om zo tot uw eigen droomwoning te komen! Als u kiest voor een van de woningen van Aan de Bosrand wordt het bos letterlijk uw achtertuin. Want alle 21 woningen staan aan de rand van De Ginkelse Heide.

GEDEELTE TECHNISCHE OMSCHRIJVING
Terrein:
Tussen de achtertuinen wordt tegen de bosrand over een lengte van 5 meter een rij boomstammetjes neergelegd met een hoogte van 0,5 meter in het kader van natuurinclusiviteit. Hier kunnen vogels en kleine zoogdieren nestelen.

Fundering:
Het funderingssysteem van de woning wordt (zo nodig) uitgevoerd middels betonnen palen. waarover betonnen funderingsbalken worden aangebracht. Mochten betonnen palen niet mogelijk of nodig zijn, dan wordt er een strokenfundering toegepast rechtstreeks op de draagkrachtige zandlaag.

Isolatie:
De woning wordt voorzien vloer-, spouwmuur- en dakisolatie. Met uitzondering van de garages.

Ventilatie:
De woning wordt geventileerd middels balansventilatie met een warmte-terugwin-unit (WTW-unit). Het WTW-systeem zorgt voor comfort en een gezond binnenklimaat.

Verwarming:
De woning is voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. Hiervoor benodigde warmte wordt geleverd door warmtebedrijf Ede (stadsverwarming). Er wordt geen gasaansluiting aangebracht in de woningen.

Zonnepanelen:
De woning wordt standaard voorzien van 8 zonnepanelen. De toepassing van deze standaard PV-panelen in combinatie met hoogwaardige isolatie en ventilatiesysteem zorgen ervoor dat de woning flink energiezuiniger zijn dan het bouwbesluit voorschrijft.

Kozijnen:
Alle buitenkozijnen worden uitgevoerd als hardhouten kozijnen, voorzien van (draaikiep- of kiep)ramen en draaideuren conform tekeningen en HR++ isolerende beglazing.

Tegelwerk:
Beide toiletten en de badkamer worden voorzien van wandtegels in de afmeting 20x40 cm kleur wit (glans of mat) en voorzien van vloertegels in de afmeting 30 x 30 cm in de kleur antraciet of grijs.In de showroom heeft u de mogelijkheid om al uw wensen te verwezenlijken. Tevens heeft u de mogelijkheid om het toilet en de badkamer casco te laten opleveren.

Sanitair:
De woningen worden voorzien van Villeroy & Boch sanitair type O.Novo in de kleur wit en Hansgrohe kranen.

Keuken:
De woningen worden zonder keuken verkocht. De aansluitingen worden afgedopt aangebracht op de locatie zoals aangegeven op de O-tekening van de keuken. U bent uiteraard vrij om zelf een keukenleverancier te kiezen.

Indien u nog vragen heeft, neemt u dan contact op met ons nieuwbouwteam!

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:Vrijstaande woning | Aan de Bosrand 0 ong

Prijs:€ 749 000 v.o.n.

Status:Beschikbaar

Soort woning:villa

Type:vrijstaande woning

Bouwjaar:2021

Woonoppervlakte:183 m²

Perceelsoppervlakte:451 m²

Inhoud:421 m³

Kamers:5 kamers

Slaapkamers:3 slaapkamers

Locatie

Foto

Foto's