Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Verbindelaarsweg 87

4729714
6711 VD

Verbindelaarsweg 87

€ 390 000 k.k.

Verbindelaarsweg 87

  • 134 m² woonopp.
  • 6 kamers kamers

Nieuw wonen op het Kazerneterrein Voel je je helemaal thuis in Ede en zoek je een nieuw plekje op een karakteristieke locatie? Deze nieuwbouwwoning...

Brochure:

Brochure woning - Verbindelaarsweg 87 - Ede.pdf

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Nieuw wonen op het Kazerneterrein

Voel je je helemaal thuis in Ede en zoek je een nieuw plekje op een karakteristieke locatie? Deze nieuwbouwwoning biedt jou alle voordelen van comfortabele, duurzame nieuwbouw gecombineerd met karakteristiek wonen op het Kazerneterrein in Ede.

De woning heeft maar liefst vijf slaapkamers, een uitgebouwde woonkamer met open keuken en een grote zolder. Een grote plus is dat er gasloos en duurzaam gebouwd wordt en dat betekent dat je klaar bent voor de toekomst. De woning is voorzien van 17 zonnepanelen waardoor de EPC op 0,0 uitkomt!
De oplevering vindt naar verwachting in de zomer van 2020 plaats, waarbij badkamer en toilet worden voorzien van luxe sanitair (Villeroy en Boch) en de keukenzone beschikt over extra aansluitpunten, hierdoor kun je na oplevering een mooie uitgebreide keuken laten plaatsen!

De woning ligt op zo’n 10 minuten wandelafstand van het centrum van Ede. Een heerlijke wandeling om je dagelijkse boodschappen te doen, te lunchen met vrienden of een dagje te shoppen. In dezelfde tijd ben je lopend op het intercitystation Ede-Wageningen. Kies je voor de auto, dan rijd je vanuit je ondergrondse parkeergarage via de N224 zo de A12 op. Het kazerneterrein behoort tot een van de mooiste locaties van Ede, door zijn karakteristieke verleden en groene uitstraling. Verder brengt de naastgelegen Veluwe je een unieke omgeving waar je helemaal tot rust komt. Ontdek de heides, bossen, zandvlaktes en spectaculaire uitzichten te voet of op de fiets.

Nieuwbouwproject La Cour Cantina:
De naam van La Cour Cantina in Ede is geïnspireerd op de plek waar vroeger de officieren aten.
De oude officierskantine ligt namelijk naast dit kleinschalige en duurzame nieuwbouwproject. De woningen krijgen hun plek tussen de oude bomen die op dit deel van het kazerneterrein blijven staan. Rondom La Cour Cantina krijgen de monumentale gebouwen een nieuwe bestemming: hier komt een mix van wonen, ateliers en kleine bedrijfjes.
Onder de woningen wordt een grote ondergrondse parkeerkelder gerealiseerd en er is een gezellige, door de bewoners ontworpen, gezamenlijke binnentuin.

Woning:
Stel jezelf eens voor: Met de oranje avondzon in je achterruit rijd je het kazerneterrein in Ede op. De eeuwenoude bomen op het terrein wijzen je de weg naar huis. Je parkeert je auto ondergronds en via de binnentuin loop je zo je eigen achtertuin in. Aan de kleurrijk gedekte tafel is nog een plaatsje voor je vrij. Je schuift aan, je partner schenkt je iets te drinken in en vertelt een komisch verhaal. Het tovert direct een glimlach op je gezicht: in La Cour Cantina luid jij je avond ontspannen in.
Na het eten kom je via de openslaande deuren de uitgebouwde woonkamer binnen en ruim je de vaat van het avondeten op in je zelf ontworpen keuken. Met 5 slaapkamers is er voor elk gezinslid een kamer beschikbaar en de uitgebouwde badkamer biedt iedereen de ruimte om zichzelf 's ochtends klaar te maken en de dag goed te beginnen.
Het woonplezier in deze woning is wel heel erg hoog!

Bijzonderheden:
- nieuwbouwwoning in aanbouw;
- duurzaam wonen, EPC 0,0;
- voorzien van 17 zonnepanelen;
- de standaard badkamer is vervangen door een luxere en moderne variant met sanitair van Villeroy & Boch;
- uitbouw van 1,20 meter;
- openslaande deuren naar de tuin;
- zolderindeling met 2 slaapkamers, totaal 5 slaapkamers aanwezig;
- 2 privé parkeerplaatsen en een berging in de parkeergarage, servicekosten circa € 60,- per maand;
- extra aansluitpunten t.b.v. een keuken (woning wordt geleverd zonder keuken);
- oplevering rond de zomer van 2020.

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:Verbindelaarsweg 87

Prijs:€ 390 000 k.k.

Status:Beschikbaar

Soort woning:eengezinswoning

Type:tussenwoning

Bouwjaar:2020

Woonoppervlakte:134 m²

Perceelsoppervlakte:99 m²

Inhoud:422 m³

Kamers:6 kamers

Slaapkamers:5 slaapkamers

Locatie

Foto

Foto's