Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Home > Woning > Van der Hagenstraat 747

Van der Hagenstraat 747

4564193
6717 DR

Van der Hagenstraat 747

€ 92 500 k.k.

Van der Hagenstraat 747

  • 41 m² woonopp.
  • 1 kamers kamers

Compact en met prachtig uitzicht Tijd om het ouderlijk huis te verlaten of om je huurappartement te verruilen voor een koopappartement. Met de...

Brochure:

Brochure appartement - Van der Hagenstraat 747 - Ede.pdf

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Compact en met prachtig uitzicht

Tijd om het ouderlijk huis te verlaten of om je huurappartement te verruilen voor een koopappartement. Met de historisch lage hypotheekrente woon je hier met zeer lage maandlasten!
Compact maar heel fijn en licht; dit studioappartement op de zevende verdieping is een leuke start op de woningmarkt. Geniet van het uitzicht vanaf het balkon. En in een handomdraai heb je met de plaatsing van losse apparatuur een prima keuken tot je beschikking.

Het appartementengebouw staat vlakbij ziekenhuis Gelderse Vallei, bushaltes, treinstation Ede-Wageningen, een supermarkt en winkelcentrum Stadspoort. Voor de buurtkinderen is er genoeg te doen, hier zijn een voetbalveldje en een leuk klimtoestel. Voor het gebouw zijn een parkeerterrein en ondergrondse afvalcontainers; aan alles is gedacht.

De indeling is als volgt:
Appartementengebouw:
De gezamenlijke entree heeft een mooie, eigentijdse uitstraling en wordt in opdracht van de Vereniging van Eigenaren keurig onderhouden. Vanaf de straat zijn er automatische schuifdeuren en via het trappenhuis of één van de twee liften kun je het studioappartement op de zevende verdieping bereiken.
Het appartement heeft een privéberging in de onderbouw van het gebouw; daarnaast is er een gezamenlijke, overdekte fietsenstalling. Parkeren kan op de openbare parkeerplaatsen aan de voorzijde van het gebouw Groot Haversteeg. Ga je samen met ons van het uitzicht genieten?

Zevende verdieping:
Vanaf de overdekte galerij kom je in de hal met links de toegang tot de badkamer en de toiletruimte.

We gaan door naar de woonkamer; een lichte leefruimte met een deur naar het balkon en grote ramen die zorgen voor veel lichtinval. Je kijkt uit op de hoge bomen, veelal kijk je over de toppen heen. De woonkamer is meer dan 31m2 groot en in te delen met een zit-, eet- en een slaapgedeelte.

De keuken heeft een wandopstelling met onder- en bovenkasten; hier kun je een gasfornuis met oven en een koel-/vriescombinatie plaatsen en je eigen keuken is startklaar!

De wanden in de badkamer zijn grotendeels betegeld in een lichte kleur. De ruimte is ingedeeld met een douche en een wastafel met spiegel en planchet. De toiletruimte is ingedeeld met een toilet en een fonteintje.

Exterieur:
Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het L-vormig balkon van 5,5m2. Hier kun je lekker buiten zitten en heb je plek voor planten, bloemen en kruiden in leuke potten.

Bijzonderheden:
- Voldoende parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen;
- Verwarming en warm water via een gezamenlijke voorziening;
- De maandelijkse servicekosten bedragen € 110,10 (exclusief voorschot stookkosten € 30,- en exclusief voorschot warmwater € 8,17,-);
- Er is keuze uit de volgende projectnotarissen: Van Putten en van Apeldoorn notarissen, Notaris.com, Nijland Notaris en Posthuma en Schutte notarissen;
- LET OP, de woning mag alleen verkocht worden aan personen voor zelf bewoning. Beleggers mogen de woning niet kopen!

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:Van der Hagenstraat 747

Prijs:€ 92 500 k.k.

Status:Beschikbaar

Soort woning:galerijflat

Type:appartement

Bouwjaar:1972

Woonoppervlakte:41 m²

Inhoud:130 m³

Kamers:1 kamers

Slaapkamers:1 slaapkamers

Locatie

Foto Plattegrond

Foto's

  • Plattegrond