Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Home > Woning > Van der Hagenstraat 241

Van der Hagenstraat 241

4236976
6717 DM

Van der Hagenstraat 241

€ 132 500 k.k.

Van der Hagenstraat 241

  • 86 m² woonopp.
  • 4 kamers kamers

Niet te hoog in het gebouw We hebben al vaker appartementen verkocht in Groot Haversteeg en kregen soms te horen dat mensen zo hoog wonen niet fijn...

Brochure:

Brochure appartement - Van der Hagenstraat 241 - Ede.pdf

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Niet te hoog in het gebouw

We hebben al vaker appartementen verkocht in Groot Haversteeg en kregen soms te horen dat mensen zo hoog wonen niet fijn vinden… dan is dit appartement op de tweede verdieping ideaal! Het appartement heeft een ruime woonkamer, dichte keuken, drie (!) slaapkamers, een badkamer en een aparte toiletruimte. Geen luxe maar functioneel in het gebruik; een uitgelezen kans om je eigen smaak en sfeer nu of in de toekomst te realiseren. Je auto kun je parkeren voor de deur en de fiets kan binnen óf buiten staan en trappenlopen behoort (al je dat wilt) tot het verleden.

Het appartementengebouw staat in de woonwijk Maandereng vlakbij ziekenhuis Gelderse Vallei, bushaltes, treinstation Ede-Wageningen, een supermarkt en winkelcentrum Stadspoort. Voor de buurtkinderen is er genoeg te doen; hier zijn een voetbalveldje en een leuk klimtoestel. Voor het gebouw zijn een parkeerterrein en ondergronds afvalcontainers; aan alles is gedacht.

De indeling is als volgt:
Appartementengebouw:
De gezamenlijke entree is fris, modern en keurig verzorgd. Net schilderwerk, voldoende verlichting, een donkergrijze tegelvloer en genoeg lichtinval maken de entree zeer aangenaam. Vanaf de straat zijn er automatische schuifdeuren en via het trappenhuis of één van de twee liften kun je het appartement op de tweede verdieping bereiken; niet te hoog zodat je geen last krijgt van hoogtevrees.

Het appartement heeft een ruime privéberging in de onderbouw van het gebouw; daarnaast is er een overdekte fietsenstalling buiten. Parkeren kan op de openbare parkeerplaatsen aan de voorzijde van het gebouw. Voor je fiets en auto is alles geregeld, nu gaan we naar het appartement!

Tweede verdieping:
Via de overdekte galerij kom je bij de entree van het appartement. De hal biedt toegang tot de woonkamer, meterkast, een garderobenis en een praktische vaste kast voor shawls, tassen, schoenen en sleutels.

De woonkamer is een lichte ruimte met een deur naar het balkon en twee vaste kasten aan de kant van de keuken. De ruimte is groot genoeg voor een zit- en een eethoek en er zijn appartementen in het gebouw die de kastenwand tussen de woonkamer en de keuken hebben verwijderd; het is het overwegen waard. De dichte keuken heeft een wandopstelling zonder apparatuur; hier kun je afhankelijk van je kookkwaliteiten de apparatuur kiezen die bij jou past.

In de woonkamer is de deur naar een tussenhal met toegang tot de slaapkamers, de badkamer en de toiletruimte. Er zijn maar liefst drie slaapkamers waarvan twee grenzen aan het balkon; dit maakt het appartement geschikt voor diverse leeftijdsgroepen en ook voor een gezin. De badkamer heeft een granito vloer, een douche en een wastafel; het naastgelegen toilet een fonteintje. Geen luxe maar functioneel; hier kun je nu of in de toekomst gaan verbouwen.

Bijzonderheden:
- Keurig verzorgd appartementengebouw met dubbele lift;
- Voldoende parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen;
- Verwarming en warm water via een gezamenlijke voorziening;
- De maandelijkse servicekosten bedragen € 200,77 (exclusief voorschot stookkosten € 67,74 en inclusief waterverbruik);
- Drie slaapkamers waarvan twee grenzend aan het zonnige balkon.
- Er is keuze uit de volgende projectnotarissen: Van Putten en van Apeldoorn notarissen, Notaris.com en Posthuma en Schutte notarissen;
- LET OP, de woning mag alleen verkocht worden aan personen voor zelf bewoning. Beleggers mogen de woning niet kopen!

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:Van der Hagenstraat 241

Prijs:€ 132 500 k.k.

Status:Beschikbaar

Soort woning:galerijflat

Type:appartement

Bouwjaar:1972

Woonoppervlakte:86 m²

Inhoud:263 m³

Kamers:4 kamers

Slaapkamers:3 slaapkamers

Locatie

Foto Plattegrond

Foto's

  • Plattegrond