Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Home > Woning > Valkestein 417

Valkestein 417

4623087
6714 BD

Valkestein 417

€ 160 000 k.k.

Valkestein 417

  • 69 m² woonopp.
  • 3 kamers kamers

Niet klussen maar wonen Gelijkvloers wonen met het Proosdijpark als achtertuin, het is mogelijk bij dit driekamerappartement in gebouw B aan de...

Brochure:

Brochure appartement - Valkestein 417 - Ede.pdf

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Niet klussen maar wonen

Gelijkvloers wonen met het Proosdijpark als achtertuin, het is mogelijk bij dit driekamerappartement in gebouw B aan de Valkestein. Hier woon je op de 4e verdieping waardoor je aan de voor- en achterzijde vrij uitzicht hebt over Ede en omgeving. Het appartement is van binnen helemaal gerenoveerd waardoor je hier niets hoeft te starten met een verbouwing.
Geen klusappartement… dat scheelt een hoop kostbare vrije tijd en geld.

Je woont pal achter het mooie, ruim opgezette Proosdijpark met de populaire kinderboerderij en een grote waterpartij waar wordt gevist en kindjes de eendjes voeren.
Bij het appartementengebouw is voldoende parkeergelegenheid en voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij winkelcentrum “Bellestein”. Via de Veenderweg loop of fiets je binnen tien minuten naar het centrum en het treinstation. Vanaf het parkeerterrein rij je zo de Proosdijerveldweg op van waaruit je een goede aansluiting hebt op de N224, de A12 en de A30.

De indeling is als volgt:
Appartementengebouw:
De afgesloten entree met intercom geeft toegang tot de gemeenschappelijke hal. Hier zijn de brievenbussen, het trappenhuis en de liften naar de verdiepingen. Voor de fietsen is er in de onderbouw een gezamenlijke berging met fietsenrekken en er is een aparte ruimte voor de afvalcontainers. Wat direct opvalt zijn de gemeenschappelijke ruimten die goed onderhouden zijn en periodiek worden schoongemaakt.

Appartement:
Het appartement ligt op de vierde verdieping en is via een overdekte galerij te bereiken. In de hal is de meterkast en heeft u toegang tot de woonkamer. De woonkamer is opvallend ruim en goed in te delen met een zit- en een eethoek. Twee vaste kasten aan de kant van de keuken zorgen voor voldoende bergruimte. De praktische laminaatvloer is in de hele woning door gelegd. Het overdekte, zonnige balkon is vanuit de woonkamer te bereiken en een prima plek om met meerdere personen te zitten. De dichte keuken heeft een vernieuwde wandopstelling. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een tussenportaal. Hier zijn de nette toiletruimte met hangend toilet en fonteintje, een praktische vaste kast, twee slaapkamers en de vernieuwde badkamer. De grootste slaapkamer is vanuit de woonkamer en de badkamer te bereiken; de tweede slaapkamer is aan de galerijzijde. De badkamer heeft een ruime inloopdouche en een wastafelmeubel.

Bijzonderheden:
- Eventueel apart bij te kopen garage (nummer 5), vraagprijs € 17.500,- k.k.
- Verwarming via blokverwarming, warm water via een individuele boiler;
- Voldoende openbare parkeergelegenheid voor het appartementengebouw;
- De VvE-bijdrage per maand is € 195,95, inclusief voorschot stookkosten van € 70,- en huur boiler van € 10,59;
- Gezamenlijke fietsenberging in de onderbouw, daarnaast heeft het appartement een privé berging op de eerste verdieping.
- Overdracht dient plaats te vinden bij de projectnotaris. Dit betreft notariskantoor Van Buttinga Wichers Notarissen, Koninginnegracht 23, 2514 AB te 's-Gravenhage.

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:Valkestein 417

Prijs:€ 160 000 k.k.

Status:Beschikbaar

Soort woning:galerijflat

Type:appartement

Bouwjaar:1970

Woonoppervlakte:69 m²

Inhoud:218 m³

Kamers:3 kamers

Slaapkamers:2 slaapkamers

Locatie

Foto

Foto's