Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Home > Woning > Valkestein 401

Valkestein 401

4623112
6714 BA

Valkestein 401

€ 150 000 k.k.

Valkestein 401

  • 69 m² woonopp.
  • 3 kamers kamers

Gelijkvloers wonen met uitzicht op het Proosdijpark Driekamerappartement op de vierde verdieping met een zonnig balkon, twee flinke slaapkamers,...

Brochure:

Brochure appartement - Valkestein 401 - Ede.pdf

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Gelijkvloers wonen met uitzicht op het Proosdijpark

Driekamerappartement op de vierde verdieping met een zonnig balkon, twee flinke slaapkamers, ruime woonkamer, berging en een nette keuken. Het appartementengebouw heeft een lift en een gemeenschappelijke fietsenberging in de onderbouw.

De ligging zal u zeker aanspreken; een groene woonomgeving met het 'Proosdijpark' en mooie waterpartijen als uw achterburen. Bij het gebouw is volop parkeergelegenheid en voor het doen van uw boodschappen hoeft u alleen maar te lopen naar winkelcentrum 'Bellestein'. Via de Veenderweg loopt of fietst u binnen tien minuten naar het centrum en het treinstation.

De indeling is als volgt:
Appartementengebouw:
De afgesloten entree met intercom geeft toegang tot de gemeenschappelijke hal. Hier zijn de brievenbussen, het trappenhuis en de liften naar de verdiepingen. Voor de fietsen is er in de onderbouw een gezamenlijke berging met fietsenrekken en er is een aparte ruimte voor de afvalcontainers.

Appartement:
Het appartement ligt op de vierde verdieping en is via een overdekte galerij te bereiken. In de hal is de meterkast en heeft u toegang tot de woonkamer. De woonkamer is opvallend ruim en goed in te delen met een zit- en een eethoek. Twee vaste kasten aan de kant van de keuken zorgen voor voldoende bergruimte. Het overdekte, zonnige balkon is vanuit de woonkamer te bereiken en een prima plek om met meerdere personen te zitten. De half-open keuken heeft een eenvoudige wandopstelling. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een tussenportaal. Hier zijn de nette toiletruimte, een praktische vaste kast, twee slaapkamers en de badkamer. De grootste slaapkamer is vanuit de woonkamer en de badkamer te bereiken; de tweede slaapkamer is aan de galerijzijde. De badkamer heeft een ruime inloopdouche, de originele granito vloer en een wastafelmeubel.

Bijzonderheden:
- Verwarming via blokverwarming, warm water via een individuele boiler (Daalderop);
- Voldoende openbare parkeergelegenheid voor het appartementengebouw;
- De VvE-bijdrage per maand is € 269,46 inclusief voorschot stookkosten van € 80,-;
- Gezamenlijke fietsenberging in de onderbouw, daarnaast heeft het appartement een privé berging;
- Overdracht dient plaats te vinden bij de projectnotaris. Dit betreft notariskantoor Van Buttingha Wichers Notarissen, Koninginnegracht 23, 2514 AB te 's-Gravenhage.

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:Valkestein 401

Prijs:€ 150 000 k.k.

Status:Beschikbaar

Soort woning:galerijflat

Type:appartement

Bouwjaar:1970

Woonoppervlakte:69 m²

Inhoud:222 m³

Kamers:3 kamers

Slaapkamers:2 slaapkamers

Locatie

Foto

Foto's