Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Home > Woning > Valkestein 333

Valkestein 333

4298496
6714 BH

Valkestein 333

€ 800 Per Maand

Valkestein 333

  • 68 m² woonopp.
  • 3 kamers kamers

Gunstig gelegen appartement met prachtig uitzicht! Op de derde verdieping van dit elf verdiepingen tellende appartementengebouw is dit leuke...

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Gunstig gelegen appartement met prachtig uitzicht!

Op de derde verdieping van dit elf verdiepingen tellende appartementengebouw is dit leuke driekamerappartement in de verhuur gekomen. Dit appartement is gelegen aan het begin van de overdekte galerij, dichtbij de lift en het trappenhuis.
Het uitzicht zal je nooit vervelen. Vanuit de woonkamer, slaapkamer en het balkon kijk je uit over het groene Ede.
Uiteraard hoef je geen trappen te lopen, maar kun je één van de twee liften gebruiken. Voor de fiets is er plek in de gemeenschappelijke fietsenberging, daarnaast is er een aparte ruimte voor de afvalcontainers. Het appartement is voorzien van 2 slaapkamers, ruime woonkamer en een recent verbouwde keuken en badkamer. Daarnaast beschikt het appartement over een gunstig gelegen balkon.

De ligging zal je zeker aanspreken; een groene woonomgeving met het Proosdijpark en mooie waterpartijen als achterburen. Bij het appartementengebouw is volop parkeergelegenheid en voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in winkelcentrum “Bellestein”, wat je lopend kunt bereiken. Via de Veenderweg loop of fiets je binnen tien minuten naar het centrum en het treinstation. De Proosdijerveldweg aan de oostzijde van het appartementengebouw heeft een goede aansluiting op de N224, de A12 en de A30.

De indeling is als volgt:
Appartementengebouw:
De afgesloten entree met intercom geeft toegang tot de gemeenschappelijke hal waar de brievenbussen, trappenhuis en de liften naar de verdiepingen zijn. Voor de fietsen zijn er in de onderbouw een gezamenlijke berging, daarnaast is er een aparte ruimte voor de afvalcontainers. Wat direct opvalt zijn de gemeenschappelijke ruimten die goed onderhouden zijn en periodiek worden schoongemaakt.

Appartement:
Het appartement ligt op de derde verdieping en is via een overdekte galerij te bereiken. Door de ligging aan het begin van de galerij is het niet ver lopen naar de voordeur. In de hal van het appartement is de meterkast en voldoende plek voor een kapstok. De woonkamer is opvallend ruim, heeft veel lichtinval en is goed in te delen met een zit- en een eethoek. De brede vaste kast in de woonkamer zorgt voor veel bergruimte. Naast de woonkamer is de hoofdslaapkamer met hetzelfde mooie uitzicht als vanuit de woonkamer. Het overdekte, zonnige balkon is vanuit de woonkamer en de hoofdslaapkamer te bereiken en een prima plek om met meerdere personen te zitten. De dichte keuken heeft een nieuwe wandopstelling met boven het aanrecht de boiler ten behoeve van warm water. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een tussenportaal met de vernieuwde toiletruimte, een handige vaste kast, tweede slaapkamer en badkamer.
De tweede slaapkamer (met vaste kast) ligt aan de galerijzijde en is perfect te gebruiken als logeerkamer of werkruimte aan huis. De nieuwe badkamer heeft een inloopdouche, wastafelmeubel en betegeling tot het plafond.

Bijzonderheden:
De huurprijs bedraagt € 956,- per maand (€ 800,- kale huur, € 68,- servicekosten en € 88,- verbruikskosten).
Verhuurder hanteert de volgende eisen:
-inschrijvingsbewijs bij gemeente.
-drie recente loonstroken.
-ingevuld inschrijfformulier door aspirant huurder.
-kopie van een recent bankafschrift waarop het laatste salaris is bijgeschreven.
-werkgeversverklaring.
-kleurenkopie identiteitsbewijs.
-minimaal vereiste is dat de kale huur + servicekosten niet meer mag zijn dan 1/3e van de bruto maandsalaris.
-de borg is één bruto maandhuur.
Op basis van deze gegevens beoordeeld de verhuurder en maken zij de huurovereenkomst.

Verwarming via blokverwarming, warm water via een individuele boiler (Daalderop);
Voldoende openbare parkeergelegenheid voor het appartementengebouw;
Gezamenlijke fietsenberging in de onderbouw, daarnaast heeft het appartement een privé berging.

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:Valkestein 333

Prijs:

Status:Beschikbaar

Soort woning:galerijflat

Type:appartement

Bouwjaar:1970

Woonoppervlakte:68 m²

Inhoud:211 m³

Kamers:3 kamers

Slaapkamers:2 slaapkamers

Locatie

Foto

Foto's