Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Valkenier 205

4724011
6713 RG

Valkenier 205

€ 269 500 k.k.

Valkenier 205

  • 93 m² woonopp.
  • 3 kamers kamers

Met xl-terras en grote garage Bewoners: ''Wij wonen met veel plezier op de Valkenier. De gezellige onderlinge band met de andere bewoners,...

Brochure:

Brochure appartement - Valkenier 205 - Ede.pdf

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Met xl-terras en grote garage

Bewoners: ''Wij wonen met veel plezier op de Valkenier. De gezellige onderlinge band met de andere bewoners, maar ook ons eigen appartement en het balkon met een diversiteit aan vogels variërend van mus en koolmees tot vlaamse gaai en bonte specht. De vogels komen voor het voer in het huisje en de pindakaas, maar ook voor het waterornament om te drinken en te “badderen”. Zowel vanuit de woonkamer als op het balkon, prachtig om naar te kijken in een mooie groene omgeving.''

Gelijkvloers wonen maar wel met een groot balkon, een goede zonligging en een grote garage. Aan de Valkenier 205 is het mogelijk! Dit drie (voorheen vier) kamerappartement heeft een balkon van maar liefst 29m2, gelegen op het zuidwesten, en een 4,30 meter brede garage in de onderbouw. HR++ glas, twee prima slaapkamers, mooie vloeren met geluiddemping, een goede keuken en vernieuwd sanitair; dit appartement is op alle fronten een winnaar.

Het appartementengebouw heeft een mooie ligging, omringd door groen. Op loopafstand zijn winkelcentra Bellestein en Rozenplein, het Proosdijpark met kinderboerderij en aan de overzijde van de Kastelenlaan is een groot sportpark met een breed scala aan sportverenigingen. Bus 1 zorgt voor een goede verbinding met het station en het centrum.

Indeling:
Appartementengebouw:
Het appartementengebouw is goed onderhouden, zo zijn alle ramen in 2016 voorzien van HR++ glas. De gezamenlijke entree met videofooninstallatie geeft toegang tot de hal met het trappenhuis en de lift. Er is een gezamenlijke ruimte op de begane grond die door de bewoners gebruikt kan worden bij een feestje. Vanuit de garage kun je binnendoor lopen naar de trap en lift om naar het appartement te gaan, gelegen op de tweede verdieping.

Appartement:
Via de overdekte galerij op de tweede verdieping kom je bij de voordeur van dit goed onderhouden, gemoderniseerd appartement. De hal bestaat uit twee delen; in het eerste deel zijn de meterkast en de garderobenis en in het tweede deel is onder andere een bergkast. In de hal, keuken en woonkamer ligt een laminaatvloer (2016) en het spanplafond in de hal heeft inbouwverlichting.
De woonkamer is een gezellige, lichte leefruimte met mooi uitzicht op het balkon en de achtergelegen hoge bomen. De mooie afwerking van vloer, wand en plafond zorgen ervoor dat je zonder noodzakelijke verbouwing kunt gaan verhuizen. De woonkamer is ingedeeld met een ruime zithoek en een eettafel voor 6 personen. De brede schuifpui zorgt voor een optimale verbinding met het balkon.

Exterieur:
Het balkon is in 1 woord GEWELDIG. Maar liefst 8,77 meter breed, meer dan 3,10 meter diep en met een gunstige zonligging. Het balkon is deels overdekt, heeft een brede zonwering met windbeveiliging en uitrolbare screens en in de vaste plantenbak staan diverse planten. Het balkon is erg in trek bij de vogels, variërend van koolmeesjes tot bonte specht. Ze komen drinken, eten en badderen; een lust om vanuit de woonkamer of vanaf het balkon naar te kijken.

Bijzonderheden:
- Houten kozijnen voorzien van HR++ glas (glas geplaatst in 2016);
- Aluminium schuifpui met HR++ glas (2016);
- Elektrisch terrasscherm van 8,40 meter breed met uitrolbare screens en windbeveiliging;
- Pvc-vloer in de woonkamer ligt over een geluiddempende kurkvloer;
- Pvc-vloer in de keuken ligt over een plavuizen vloer, met een geluiddempende laag ertussen;
- Dakbedekking van het balkon is namens de VvE vernieuwd;
- Verwarming via blokverwarming, warm water via een huurboiler (2014);
- Groepenkast is in 2016 vervangen (8 groepen en 2 aardlekschakelaars);
- Servicekosten € 246, = per maand inclusief waterverbruik, huur boiler, verzekeringen en (reservering) onderhoud.
- Goed functionerende VvE met een meerjarenonderhoudsplan.

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:Valkenier 205

Prijs:€ 269 500 k.k.

Status:Beschikbaar

Soort woning:galerijflat

Type:appartement

Bouwjaar:1975

Woonoppervlakte:93 m²

Inhoud:298 m³

Kamers:3 kamers

Slaapkamers:2 slaapkamers

Locatie

360 Foto Video Virtuele tour Plattegrond

360 foto's

Foto's

video

Virtuele tour

Online viewer
  • Plattegrond