Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Sint Hubertus 99

5070721
6713 JR

Sint Hubertus 99

€ 265 000 k.k.

Sint Hubertus 99

  • 146 m² woonopp.
  • 8 kamers kamers

Ruimte in overvloed Bewoners: ''Grote gezinswoning met veel leefruimte in een fijne rustige kindvriendelijk buurt.'' Achter de...

Brochure:

Brochure woning - Sint Hubertus 99 - Ede.pdf

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Ruimte in overvloed

Bewoners: ''Grote gezinswoning met veel leefruimte in een fijne rustige kindvriendelijk buurt.''

Achter de voorgevel van deze woning gaat veel meer ruimte verborgen dan de buitenzijde doet vermoeden. Zo zijn er maar liefst zeven (slaap)kamers en dankzij de uitbouw heeft deze woning een zeer ruime eetkeuken. Enkele zaken verdienen de aandacht, waaronder de badkamer. Hier krijg je de kans om zeer ruim te wonen op een mooie plek in Ede!

Winkelcentrum Rozenplein, het Proosdijpark, de kinderboerderij en sportverenigingen aan de overzijde van de Kastelenlaan zorgen ervoor dat het hier fijn wonen is. Met de fiets of de bus ben je snel in het centrum en bij het treinstation. Basis- en middelbaar onderwijs zijn binnen handbereik en Ede heeft een gunstige ligging ten opzichte van de Heide, het bos en de snelwegen A12 en A30.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Deze zeer ruime woning heeft een lichte hal met aan de rechterzijde de meterkast en garderobenis. De laminaat vloer ligt niet alleen in de hal maar ook in de woonkamer, keuken en het trapportaal.

Dankzij de uitbouw aan de achterzijde is de leefruimte op de begane grond ruim 12 meter diep, verdeeld in een woonkamer en een eetkeuken. De woonkamer is aan de voorzijde en heeft een deur naar de diepe kast onder de trap. Dankzij de kleur van de vloer en wanden heeft de woonkamer een gezellige sfeer.

Aan de achterzijde is de zeer ruime eetkeuken met dubbele deuren naar de tuin, een groot raam met mooi lichtinval en een aparte hoek om te werken of studeren. In de keuken is plek voor een grote eettafel en de keukenopstelling in hoekvorm is in 2009 geplaatst. De lades en kasten bieden veel bergruimte en alle benodigde apparatuur is ingebouwd: een groot gasfornuis met brede oven, een afzuigkap, vaatwasser, en magnetron.
In de hoek van de keuken is een deur naar het trapportaal met aan de linkerzijde de toiletruimte, voorzien van een fonteintje.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn de overloop, drie slaapkamers, de badkamer en de aparte toiletruimte. Aan de achterzijde zijn twee lichte kinderkamers en aan de voorzijde is de zeer ruime hoofdslaapkamer met een aparte hoek voor een bureau.

De badkamer is ruim en eenvoudig qua opzet. De ruimte is ingedeeld met een douche, wastafelmeubel en de opstelling van de wasapparatuur. Het toilet zit in een aparte ruimte, te bereiken vanaf de overloop.

Tweede verdieping:
Dankzij de dakkapellen is de ruimte op de tweede verdieping enorm. Vanaf de overloop zijn maar liefst vier slaapkamers te bereiken waarbij de twee grootste kamers aan de voorzijde zijn. Een van de kamers is ingericht als berging en hier is de opstelling van de cv-ketel. In de nok van deze woning is een kleine bergzolder.

Exterieur:
De voortuin kun je helemaal naar eigen wens aanplanten, of bestraten. Vanaf de stoep is er een breed pad naar de voordeur. In de eetkeuken zijn de dubbele deuren naar de achtertuin, gesitueerd op het oosten. De tuin is geheel bestraat waardoor je nauwelijks onderhoud hebt en dankzij de ligging op het oosten zit je hier in de ochtend- en middagzon. Achter de poort zijn een overkapping, de (fietsen)berging en een deur naar de steeg.

Bijzonderheden:
- Houten kozijnen en ramen, deels voorzien van isolatieglas;
- De woning is in 2006 aan de achterzijde uitgebouwd;
- Dakkapel aan de voorzijde (2005) en achterzijde;
- Verwarming en warm water via een cv-ketel (Vaillant, 2010);
- De meterkast (elektra) is rond 2010 vernieuwd.

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:Sint Hubertus 99

Prijs:€ 265 000 k.k.

Status:Beschikbaar

Soort woning:eengezinswoning

Type:tussenwoning

Bouwjaar:1974

Woonoppervlakte:146 m²

Perceelsoppervlakte:122 m²

Inhoud:489 m³

Kamers:8 kamers

Slaapkamers:7 slaapkamers

Locatie

360 Foto Video Virtuele tour Plattegrond

360 foto's

Foto's

video

Virtuele tour

Online viewer
  • Plattegrond