Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Home > Woning > Rendelaarsbos 15

Rendelaarsbos 15

4541453
6718 HS

Rendelaarsbos 15

€ 300 000 k.k.

Rendelaarsbos 15

  • 110 m² woonopp.
  • 6 kamers kamers

Uitzicht op het groen en volop sfeer Bewoners: "Wij wonen hier nu 11 jaar en genieten nog altijd enorm van de heerlijke rustige locatie en het...

Brochure:

Brochure woning - Rendelaarsbos 15 - Ede.pdf

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Uitzicht op het groen en volop sfeer

Bewoners: "Wij wonen hier nu 11 jaar en genieten nog altijd enorm van de heerlijke rustige locatie en het groene, vrije uitzicht. Het is heerlijk wonen in deze gezellige, kindvriendelijke straat!"

Deze sfeervolle, aan de voorzijde uitgebouwde hoekwoning heeft de uitstraling van de geliefde jaren dertig en veel wooncomfort. Dankzij de dubbele dakkapel biedt de woning veel ruimte; zo zijn er maar liefst vijf (slaap)kamers op de eerste en tweede verdieping zodat er nu en de toekomst meer dan voldoende ruimte is. Met een tuin op het zuiden, eigen parkeerplaats, een aangebouwde erker en vrij uitzicht aan de voorzijde op volwassen groen kun je spreken over een fijne plek om te wonen. Stadsverwarming, vloerverwarming op de begane grond en geen gasaansluiting zorgen ervoor dat deze woning klaar is voor de toekomst. De gerealiseerde uitbouwen (erker en dakkapellen) zijn onder architectuur uitgevoerd, passend bij de bouwstijl van de woning en met gebruik van duurzame materialen.

De woning staat in een rustige straat in de mooie wijk Kernhem. Vanuit de woning kijk je aan de voorzijde uitzicht op een oude houtwal; volwassen groen waar vele vogels verblijven. Scholen, kinderdagverblijf, een winkelcentrum, bosgebied en speelvoorzieningen voor de buurtkinderen zijn in ruime mate aanwezig. Met de bus heb je een goede verbinding met het centrum en het treinstation; een afstand die je ook goed met de fiets kunt afleggen. Binnen enkele minuten rij je op de uitvalswegen richting de A12 en de A30; ideaal als je in de Randstad werkt.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
De entree is aan de linkerzijde van de woning; de aansluitende hal heeft een (garderobe)kast, meterkast en de trap naar de bovenverdieping. Direct zie je dat deze woning zeer goed is onderhouden en verbeterd; de plafonds op de begane grond zijn grotendeels gestuct, het schilderwerk is in 2015 gedaan en in datzelfde jaar is de mooie laminaatvloer met hoge plint geplaatst. Op de begane grond, met uitzondering van het portaal en de vernieuwde toiletruimte, zorgt vloerverwarming voor aangenaam wooncomfort.

De woonkamer en de keuken zijn op een mooie wijze van elkaar gescheiden; hierdoor voert sfeer de boventoon. De woning is in 2015 aan de voorzijde vergroot met een brede erker; een fantastische uitbreiding die zeer goed past bij deze woning. Het zitgedeelte is aan de achterzijde en heeft grote ramen in de achter- en zijgevel; de diepe kast onder de trap biedt praktische bergruimte. De woonkeuken heeft een hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur: een keramische kookplaat met afzuigkap, een vaatwasser (2015), combi-oven en een koelkast. In de erker is plek voor de eettafel; hier kun je eten met uitzicht op het groen.

In de hoek van het zitgedeelte is de deur naar het portaal met een vast kastenwand en de toiletruimte met fonteintje. Vanuit het portaal heb je toegang tot de achtertuin; hiermee kun je spreken van een zeer praktische indeling die de bewoners jarenlang veel woonplezier hebben opgeleverd.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers en vanuit de hoofdslaapkamer kijk je op de rustige straat en het mooie groen. Op de overloop en in de slaapkamers ligt een nette laminaatvloer in een mooie donkere kleur; de hoge plint maakt de verdieping helemaal af.

De badkamer is ingedeeld met een douche, tweede toilet, wandradiator en een wastafel met een bergmeubel. Tussen 2008 en 2011 is de badkamer grotendeels gemoderniseerd; hier gaat de nieuwe bewoner nog jarenlang van genieten.

Tweede verdieping:
Het raam in de zijgevel zorgt voor lichtinval in het trapgat en op de overloop van de eerste én tweede verdieping. Dankzij de brede dakkapel aan de voor- en achterzijde is de ruimte op de tweede verdieping flink vergroot. Er zijn twee (slaap)kamers, een wasruimte, een bergkamer en een overloop; hierdoor is de woning uitermate geschikt als je veel slaapkamers zoekt of een plek om thuis te werken. Ook op deze verdieping hoef je niet te verbouwen; er ligt een mooie laminaatvloer en de wanden plus plafonds zijn netjes afgewerkt.

Exterieur:
Net als de andere woningen in de straat is er een beukenhaag geplant, bij deze woning in de voor- en zijtuin. Verder is de voortuin voorzien van grind en links van de woning is het bestrate pad naar de voordeur en de achtertuin.

De achtertuin ligt op het zonnige zuiden en vraagt weinig onderhoud. Er zijn een paar borders, deels verhoogd en de houten schuttingen zorgen voor privacy. Doordat er parkeerplaatsen naast liggen, is hier veel privacy in de tuin.Er is een poort die toegang biedt tot de naastgelegen straat en de houten berging is een prima plek voor je fietsen. Direct achter de tuin is een genummerde parkeerplaats die bij de woning hoort.

Bijzonderheden:
- Goed geïsoleerde hoekwoning (dak-, spouwmuur- en vloerisolatie);
- Verwarming en warm water via stadsverwarming;
- De erker aan de voorzijde is in 2015 gebouwd; de dakkapellen op de tweede verdieping zijn in 2017 geplaatst;
- Extra raam in de zijgevel bij de tweede verdieping (2017);
- De zolder is in 2017 ingedeeld met een overloop, drie (slaap)kamers en een wasruimte;
- Het buitenschilderwerk is in 2017 gedaan (m.u.v. de berging);
- Mechanische ventilatiebox is in 2017 vernieuwd en heeft nu een afstandsbediening;
- Hardhouten kozijnen met isolatieglas;
- Stucwerk begane grond 2008, vloer en schilderwerk begane grond in 2015 en de vloer-, wand- en plafondafwerking op de tweede verdieping in 2017.

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:Rendelaarsbos 15

Prijs:€ 300 000 k.k.

Status:Beschikbaar

Soort woning:eengezinswoning

Type:hoekwoning

Bouwjaar:2002

Woonoppervlakte:110 m²

Perceelsoppervlakte:130 m²

Inhoud:325 m³

Kamers:6 kamers

Slaapkamers:5 slaapkamers

Locatie

360 Foto Video Virtuele tour Plattegrond

360 foto's

Foto's

video

Virtuele tour

Online viewer
  • Plattegrond