Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Raadhuisplein 3 B

4926276
3901 GA

Raadhuisplein 3 B

€ 250 000 k.k.

Raadhuisplein 3 B

  • 87 m² woonopp.
  • 3 kamers kamers

Gelijkvloers wonen met lift en eigen parkeerplaats Zoek je een appartement in het centrum van Veenendaal, inclusief een parkeerplaats en een lift?...

Brochure:

Brochure appartement - Raadhuisplein 3 B, Veenendaal.pdf

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

Gelijkvloers wonen met lift en eigen parkeerplaats

Zoek je een appartement in het centrum van Veenendaal, inclusief een parkeerplaats en een lift? Dit appartement aan de Raadhuisplein heeft het comfort van gelijkvloers wonen en op het overdekte terras kun je volop genieten van de gezelligheid langs het Raadhuisplein. Hier woon je op de derde verdieping waardoor je veel privacy ervaart. Lopend naar de winkels, boodschappen doen of een hapje eten in het centrum; dit is de perfecte uitvalsbasis!

Het winkelgebied van Veenendaal ligt letterlijk aan je voeten. Daarnaast woon je vlakbij het theater, vele restaurants, de sportschool en op iets minder dan 1 kilometer van het treinstation. Veenendaal heeft een gunstige ligging op de grens van Utrecht en Gelderland en dichtbij de snelwegen A12 en A30. Veenendaal wordt omringd door de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei met talloze landgoederen en uitstekende wandel- en fietsmogelijkheden.

De indeling is als volgt:
Appartementengebouw:
De centrale, afgesloten entree is links van La Place. Aan de buitenzijde zijn de brievenbussen en de video intercom waardoor je vanuit het appartement kunt horen en zien wie er beneden aanbelt. Via de trap en lift zijn de bovengelegen woonverdiepingen te bereiken. In dit geval gaan we naar de derde verdieping. Opvallend is de brede, gezamenlijke hal met dubbele deuren die je met een druk op de knop kunt openen. De galerij is overdekt, ideaal als het buiten sneeuwt of regent.

Appartement:
De hal geeft toegang tot de woonkamer, keuken, beide slaapkamers, de badkamer en de toiletruimte met fontein. De woonkamer is bijna 8 meter diep en heeft twee grote ramen aan de kant van de Raadhuisplein. In de hoek van de woonkamer is de deur naar het overdekte balkon. Tussen de woonkamer en de keuken is de inpandige berging waar ook een plekje is voor de wasapparatuur. De lichte keuken is ingedeeld met een hoekopstelling waar je losse apparatuur kunt plaatsen. Het appartement heeft twee slaapkamers. De grote slaapkamer grenst aan het overdekte balkon. De tweede slaapkamer grenst aan de galerij en kan ook gebruikt worden als werk-/studeerkamer. De badkamer is ingedeeld met een ligbad, aparte douche en een wastafel. Het toilet zit in een aparte ruimte.

Exterieur:
Vanuit de woonkamer en de grote slaapkamer is het overdekte balkon te bereiken, gelegen aan de kant van het Raadhuisplein, met uitzicht over Veenendaal en het Gemeentehuis. Zie jij jezelf hier al zitten met een gekoeld drankje in de hand en een goed boek? Genieten kun je hier zeker wel!

Bijzonderheden:
- Het goed geïsoleerde appartement heeft energielabel B;
- Servicekosten appartement bedragen circa € 161,16 per maand en voor de parkeerplaats circa € 3,09 per maand;
- Eigen (fietsen)berging en een eigen parkeerplaats op het parkeerdek;
- Gelijkvloers wonen in het centrum, lift aanwezig.
- LET OP, de woning mag alleen verkocht worden aan personen voor zelfbewoning. Beleggers mogen de woning niet kopen!
- Aan deze woning zit een projectnotaris gekoppeld. Deze wordt aangewezen door de verkopende partij.

Projectnotaris:
De woning wordt overgedragen door een projectnotaris verbonden aan notariskantoor Van Buttingha Wichers notarissen, Koninginnegracht 23, 2514 AB ‘s-Gravenhage, Postbus 85736, 2508 CK 's-Gravenhage, e-mail: info@vbwnotarissen.nl, telefoonnummer 070-3566800, hierna verder te noemen notaris.
Koper zal de hypotheekakte benodigd voor de financiering van het bij onderhavige koopovereenkomst gekochte registergoed doen verlijden bij een notaris naar keuze.

Kenmerken

Plaats:VEENENDAAL

Adres:Raadhuisplein 3 B

Prijs:€ 250 000 k.k.

Status:Beschikbaar

Soort woning:galerijflat

Type:appartement

Bouwjaar:1997

Woonoppervlakte:87 m²

Inhoud:267 m³

Kamers:3 kamers

Slaapkamers:2 slaapkamers

Locatie

Foto Virtuele tour Plattegrond

Foto's

Virtuele tour

Online viewer
  • Plattegrond